Woede onder de Top 2000-luisteraars door actie radio-dj Rob Stenders

rob stenders top 2000

“Ik ben nu geen fan meer van Rob Stenders”

Radio-dj Rob Stenders maakte op tweede kerstdag geen vrienden door zijn bijzondere actie. Tijdens het afspelen van de Top 2000 besloot de radio-dj een nummer van Marco Borsato al na 1 minuut uit te zetten. “Genoeg”, sprak Stenders na het wegdraaien van het nummer. Twitteraars reageren woedend. 

Actie Rob Stenders

Het nummer Wat Zou je Doen van Marco Borsato werd gedraaid tijdens de jaarlijkse Top 2000. De plaat stond op nummer 1593, wat betekent dat veel luisteraars op dit nummer gestemd hadden. Hier had Stenders echter geen boodschap aan. Het nummer speelde nog geen minuut, waarna Stenders ervoor koos het nummer weg te draaien. Deze actie veroorzaakte flink wat boegeroep vanuit het Top 2000-café. De radio-dj geeft als excuus: “We hebben een klein beetje haast.”

Reacties op Twitter

De opmerking ‘een klein beetje haast’ schoot ook bij de thuis-luisteraars in het verkeerde keelgat. “Er zijn mensen die op dit nummer gestemd hebben, misschien wel met een bijzondere reden”, klinkt het op Twitter. Sommige luisteraars geven aan geen fan meer te zijn van Rob Stenders na deze actie. “Volgens mij was het nummer nog niet eens op de helft. Ik ben vanaf nu geen fan meer van Rob Stenders”, laat een andere Twitteraar weten.

Lees ook: Oud-nieuwslezer Fred Emmer overleden op 85-jarige leeftijd

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, AIP