Wolter Kroes over strijd tegen de kilo’s: ‘Ik ben er helemaal klaar mee’

Makkelijk gewicht verliezen zit er voor Wolter Kroes niet in

Bij de een lijken de overtollige kilo’s er vanaf te vliegen zodra ze een beetje op hun voeding letten. De ander moet er helaas wat meer moeite voor doen. Ook volkszanger Wolter Kroes lijkt meer moeite te hebben om de nodige extra kilo’s te verliezen. Aan tafel bij Beau vertelt hij openhartig over zijn strijd tegen de kilo’s. 

Wolter Kroes bij Beau

Wolter Kroes wil graag wat gewicht verliezen, maar tot nu toe heeft de zanger nog weinig succes geboekt in zijn strijd tegen de kilo’s, zo vertelt hij maandagavond aan Beau van Erven Dorens. Enkele weken geleden was de zanger ook al bij Beau te gast en vertelde hij dat hij was begonnen om meer gewicht te verliezen. Deze week is de zanger terug om zijn verhaal te doen en vertelt hij hoe hij de afgelopen periode tot nu toe heeft ervaren.

Strijd tegen de kilo’s

“Ik ben één kilo kwijt”, vertelt Wolter aan Beau. In totaal was het streven van de zanger om vier kilo te verliezen. “Ik heb twee dagen yoghurt gegeten, maar toen dacht ik, dat ik yoghurt moest pissen, ben ik daarmee gestopt.” Maar Wolter geeft zich niet zomaar gewonnen. “Ik ben wel meer aan het opletten, maar het lukt gewoon niet”, zo vertelt Wolter. Dit komt voornamelijk omdat hij moeite heeft om de lekkere dingen te laten staan. “Als ik langs een ijswinkel loop, dan word ik geroepen”, aldus Wolter.

Openhartig over afvalproces

Op Instagram plaatste de volkszanger al eerder een uitgebreid bericht waarin hij openhartig schrijft over zijn moeizame strijd. “Zo en nu ben ik klaar met al dat gevreet en gesnaai. In twee en een halve maand van 79 naar 83 kilo”, schrijft hij op Instagram. De zanger voelde zich moe en lusteloos. “Ik ben er helemaal klaar mee. Terug naar de 79 kilo!!” Hoe Wolter dit gaat bereiken? Door positief te denken en weer gas te geven, ze schrijft hij. “In vier weken wil ik weer op mijn ideaal gewicht van 79 kilo zijn.

Lees ook: Kijkers Veronica Inside gaan los op Twitter na beladen uitzending

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill RTL XL