Worden écht alle huizen in Selling Sunset door de makelaars verkocht?

Selling Sunset

‘We werken heel hard’

Het nieuwe seizoen van Selling Sunset is inmiddels in volle gang. We kunnen volop genieten van de glamoureuze makelaars uit Los Angeles die weer bij elkaar zijn gekomen om de meest dure huizen te verkopen. Maar worden deze huizen nou echt verkocht? Wij vertellen je meer!

Selling Sunset

Bij de Amerikaanse realityserie Selling Sunset draait het om het verkopen van onmogelijk dure huizen. We zien de glamoureuze castleden rondleidingen geven door de meest luxe en duurste huizen rondom Los Angeles en krijgen een kijkje in het leven vol drama van de high-end makelaars van The Oppenheim Group. Al snel luidt de vraag bij de meeste kijkers dan ook of deze huizen écht worden verkocht want: is daar wel tijd voor tussen alle drama door? Op het antwoord van deze vraag hoeven we niet lang te wachten, want in de speciale reünie-aflevering van het zevende seizoen krijgen we deels het antwoord.

Reünie-aflevering

“We werken heel hard. Zodra iemand iets in twijfel trekt, vind ik dat moeilijk… want we steken er veel moeite in. We hebben allemaal veel listings”, stelt Emma in de reünie-aflevering. “Ik had het huis van Zedd. Ik heb heel wat bezichtigingen gehad, maar het verkocht niet. Ik weet nog dat ik het huis klaarmaakte: ik heb de stenen in het zwembad netjes gelegd voor de foto’s. Iedereen die hier op de bank zit heeft hard gewerkt”, vervolgt ze.

Toch zijn de werkzaamheden van de makelaars veranderd sinds de serie zo populair is geworden. Veel mensen boeken een bezichtiging in de hoop één van de castleden te zien en te spreken. Al zijn die mensen er volgens Emma snel uit te pikken. “We informeren ook naar hun draagkracht, die dingen zijn belangrijk. Ze kunnen niet zomaar komen kijken, nee.”

Verkocht

Naast de glamoureuze makelaars die we zien in Selling Sunset, telt The Oppenheim Group ruim dertig agents, die allemaal huizen proberen te verkopen voor de broers Jason en Brett Oppenheim. Dat de zaken goed gaan, moge duidelijk zijn. In een interview met Time liet Jason weten dat elk huis dat te zien is in de show is verkocht door The Oppenheim Group. Ook Nicole vertelt in de reünie-aflevering dat ze de afgelopen maanden voor maar liefst 12 miljoen dollar aan huizen heeft verkocht.

Lees ook: Floortje Dessing bezoekt klein bewoond eiland midden in de Stille Oceaan

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Selling Sunset