Wordt dit de nieuwe manager van de maand in Een Jaar Van Je Leven?

eliminatieopdracht

‘Ik wil er wel iets leuks van maken’

Hoewel Wendy nog maar net de nieuwe manager van de maand is geworden in Een Jaar Van Je Leven, zijn de deelnemers nu alweer bezig met de nieuwe manager van de maand. En tijdens een gesprek tussen Zoë, Isaac en Jeffrey komt er naar voren dat Zoë deze belangrijke taak ook wel op zich wil nemen.

Gesprek

Zoë, Isaac en Jeffrey hadden zich met z’n drieën eventjes teruggetrokken in kamer vier om het te hebben over het spel, de eliminatie en hoe nu verder.

Zo laat Zoë weten aan de twee heren dat ze een dag eerder aan Babette en Wendy had gevraagd op wie ze tijdens een volgende eliminatie gaan stemmen. Toch zijn de meningen erg verschillend wat betreft een volgende eliminatie. Volgens Isaac is één kant van de deelnemers al ‘ready’. “Hun willen toch op Erik?”, vraagt Zoë. En hoewel dat het plan was, zijn ze toch weer geswitcht, vertelt Isaac. De helft van de groep wil namelijk op Rupert gaan.

Eliminaties

Jeffrey reageert erop en zegt dat ze zich met deze keuze erg vergissen. Ook Isaac is het daarmee eens. Zoë legt uit dat het imago en de gedachtes die de andere deelnemers over hem (Rupert, red.) hebben er al eventjes zijn. “Dat hij steelt, dat ga je nooit wegkrijgen”, vindt Zoë.

Toch wil Isaac de helft van de groep nog even aan de tand voelen en geeft aan dat hij met Kenzy gaat praten over deze switch. “Wij moeten er minimaal één hebben om ernaast te zetten. Dan wordt het 9-9 en moet de manager beslissen”, legt hij uit.

Manager van de maand

Zoë begint daarna over de laatste eliminatie, toen Esther de loods moest verlaten. “Ik had gevraagd aan Sasha waarom ze op Imi kwamen in plaats van Babette. Ze zei dat zij dat bedacht had”, aldus Zoë. “Ze dachten dat hij geen kennis had”, antwoordt Isaac.

Ook begint Zoë over de volgende manager van de maand, en dat zij die taak eigenlijk ook wel ziet zitten. “Ik weet alleen niet wie van hun (andere groep, red.) gaat”, vraagt ze zich af. Jeffrey denkt dat Eunice ervoor gaat. “Het moet gelijkspel worden, dan mag de manager kiezen”, voegt Zoë toe. “We kunnen zo nog een keer het trucje doen”, merkt Jeffrey op. “Wendy kan altijd door kaarten of er twee gaan, en dan kun je er nog bij.” Zoë is het daarmee eens, maar wil wel iets leuks neerzetten als ze zich verkiesbaar stelt. Wij zijn benieuwd!

Lees ook: Een Jaar Van Je Leven: Mirthe wil déze deelnemer eruit hebben

Bron: Een Jaar Van Je Leven Nederland | Beeld: Videostill