Wat een drama! 15 maanden oude tweeling overlijdt nadat hun vader ze achterlaat in een te hete auto!

Vader van tweeling gearresteerd door Amerikaanse politie

Dit verhaal gaat momenteel de hele wereld over. Ongeloof, verbazing, verdriet en woede kenmerken alle reacties op dit verhaal uit Georgia, Amerika, waar gisteren een vader van een tweeling is opgepakt, nadat zijn beide kinderen overlijden in een bloedhete auto.

Toen buren en omstanders er achter kwamen dat de twee peuters roerloos in de snikhete auto zaten op een parkeerterrein van een appartementencomplex in de plaats Carrollton, haalden ze de twee er gelijk uit. Door ze te koelen met coolpacks, koude theedoeken en in het peuterbadje te leggen probeerden ze de twee overhitte peuters weer bij bewustzijn te krijgen, maar dat bleek tevergeefs. Nog voordat de politie arriveerde leek het een hopeloze zaak en even later in het ziekenhuis werden de kinderen officieel doodverklaard.
De 24-jarige vader van de tweeling is inmiddels gearresteerd en wordt vastgehouden voor verhoor. De moeder van de twee kinderen is natuurlijk volkomen van slag door het incident. Op de volgende pagina staan enkele nieuwsberichten van Amerikaanse media waarin over het voorval vertelt wordt. In Amerika is de tweeling het 25ste en 26ste dodelijke slachtoffer van oververhitting door het achterlaten in een auto of afgesloten ruimte.


Pagina 1/2