Wow: deze vrouw gaf $70.000 uit om op Melania Trump te lijken!

Deze metamorfose gaat misschien wel een tikje te ver

De vrouw van de Amerikaanse president Donald Trump, Melania Trump, stond de afgelopen periode al regelmatig in de spotlights. Of dat ook de reden is geweest dat de 42-jarige Claudia Sierra uit Texas met een foto van Melania Trump naar de plastisch chirurg ging?

Ze besloot afscheid te nemen van haar ‘oude’ uiterlijk en liet verschillende operaties uitvoeren om op Melania Trump te lijken.

Melania look-a-like
Tijdens een interview met Inside Edition vertelde Claudia dat Melania in haar ogen ‘perfect’ is en dat ze haar ‘de allermooiste vrouw’ vindt. Om qua uiterlijk bij haar grote voorbeeld in de buurt te komen liet Claudia maar liefst negen (!) operaties uitvoeren. Ze heeft onder andere in haar gezicht een ooglift, neuscorrectie en transplantaten in haar wangen en junkbeenderen laten plaatsen. Daarnaast heeft ze ook nog een borstvergroting, een ‘Brazilian but lift’ en liposuctie in haar dijen en rug uit laten voeren.

Laag zelfbeeld
En of de vrouw blij is met haar drastische makeover? Nou nee, niet echt. Ze kampt namelijk haar hele leven al met een laag zelfbeeld en vond haarzelf nooit mooi genoeg. Onder een foto van Claudia’s uiterlijk, die drie maanden voor alle ingrepen van haar genomen was, zegt ze dat ze afscheid neemt van haar ‘oude’ uiterlijk. Onder de foto plaatst ze: “Dit was de laatste foto die van mij is genomen. Nu ben ik haar niet meer. Ik weet eerlijk gezegd niet wat mensen van me verwachten, maar ik hoop alleen dat als mensen mijn verhaal zullen aanhoren voordat ze mij veroordelen.” Claudia gaf maar liefst $70.000, wat ruim €60.000 is, om de volledige metamorfose uit te kunnen voeren.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AndC | Beeld: Unsplash