Wow, dié is veranderd! Zo ziet Ridge Forrester uit ‘The Bold and the Beautiful’ er nu uit

Ridge Forrester

Ridge ‘de Kaaklijn’ Forrester was een begrip in The Bold 

De op-en-top Amerikaanse brede kaaklijn, de doordringende ogen, zijn brede schouders: iedereen kent Ridge Forrester uit de wereldberoemde soap The Bold and The Beautiful wel. Vanaf 1987 gaf acteur Ronn Moss op geheel eigen wijze gestalte aan Ridge, tot hij in 2012 besloot de serie te verlaten.

Ridge werd vervangen door acteur Thorsten Kaye, maar dat was voor ons toch niet hetzelfde!

Wedergeboorte

Ronns besluit om The Bold te verlaten kwam als een schok voor veel fans, maar hij was er gewoon klaar mee. “De contractbesprekingen kwamen er weer aan en ik dacht ineens: hoe vaak heb ik dit al gedaan? Daarbij kreeg ik zo veel tekens dat ik wat anders moest doen, die kon ik niet negeren. Nu lijkt het net alsof ik mijn fans in de steek laat, terwijl zij juist de reden waren dat ik dit werk zo lang heb gedaan. Voor mij voelt deze beslissing als een wedergeboorte.”

Verraden

Ronn ging weer optreden met zijn band Player, waarin hij basgitaar speelt. Hij gaf aanvankelijk aan nog wel terug te willen keren als Ridge, maar toen hij eenmaal vervangen werd door Kaye was dit uitgesloten. Ronn vertelde onlangs dat hij zich verraden voelt. “Dit was de druppel, nu kom ik nooit meer terug.”

Om het geheugen op te frissen zie je hier de allereerste scène van The Bold an the Beautiful met Ronn Moss als Ridge Forrester:

Benieuwd geworden hoe Ronn er tegenwoordig uitziet? Kijk dan op de volgende pagina.


Pagina 1/2