WOW: K-otic zangeres Rachel is na een maagoperatie al 45 kilo (!) lichter, moet je zien!

Rachel was al een mooie vrouw, maar moet je haar nu zien!

De 36-jarige Rachel Kramer werd bekend in de groep K-otic, die ontstond uit het televisieprogramma Starmaker. Rachel vecht al jaren zonder resultaat tegen hardnekkig overgewicht, maar aan die strijd begint eindelijk een einde te komen. “Er is geen oorlog meer in dit lichaam”, aldus een zielsgelukkige Rachel.

Ommekeer
In een openhartige post op Facebook doet Rachel haar emotionele verhaal uit de doeken, bij foto’s die ze tot dan toe nooit aan de buitenwereld durfde te tonen. Ze kiest ervoor ze nu toch te delen, omdat juist die foto’s zorgden voor een totale omkeer in haar leven. Rachel vond via internet een arts die en maagverkleining bij haar wilde uitvoeren. De ingreep in een regulier ziekenhuis laten doen was in haar geval niet mogelijk. “Ik was met 97 kilo en een lengte van 1,60 meter kennelijk nog niet dik genoeg…” Als meisje had Rachel al last van overgewicht, als 8-jarige woog ze al 72 kilo. Aan het einde van haar zwangerschap woog ze 110 kilo.

Sonja Silva
Nadat vriendin Sonja Silva veel was afgevallen met een maagverkleining besloot ze ook een soortgelijke operatie te laten doen, maar dit bleek niet mogelijk; ze voldeed niet aan de eisen. Een particuliere specialist wilde Rachel wél helpen en zo geschiedde. Drie weken na de operatie was ze al 14 kilo kwijt en inmiddels is ze 45 kilo afgevallen. Makkelijk is het niet geweest, maar het is volgens de zangeres de strijd meer dan waard geweest: “Mijn hele lijf voelt 20 jaar jonger. Ik spring en huppel weer. Mijn knieën en voeten zijn blij en mijn rug trouwens ook”, aldus Rachel die naar eigen zeggen eindelijk zichzelf kan zijn. “Het gevecht is voorbij”, stelt Rachel die al jaren een relatie heeft met zanger Déon Leon. “Hij vond me zwaarder ook prachtig.”


Bron: AD | Beeld videostill, Facebook Rachel