Yolanthe Cabau vindt nieuw leven in ouderlijk huis op Ibiza

De actrice heeft een heftige periode achter de rug

Yolanthe Cabau van Kasbergen en haar zoontje Xess Xava zijn twee handen op één buik. In haar column in de nieuwste Grazia deelt ze openhartig over de periode nadat haar vader plotseling komt te overlijden en hoe het leven haar daar nu bevalt. Yolanthe: “Ik zie mezelf in hem terug.” 

Nieuw leven

Ibiza heeft een speciale plek in het hart van Yolanthe. Ze erfde het ouderlijke huis op Ibiza en besloot het een “nieuw leven” te geven. Niet snel daarna kwam ze erachter dat ze in verwachting was van Xess Xava, na vierenhalf jaar proberen. Yolanthe: “De hele verbouwing van het huis is Xess erbij geweest in mijn buik.”

Emotioneel

Nu haar kind opgroeit in haar ouderlijk huis, wordt ze regelmatig nostalgisch. Ze legt uit: “Om dan nu te zien hoe hij hier elke dag speelt, leert zwemmen in hetzelfde zwembad als ik. Dat is speciaal voor me.” Ook ziet ze veel van haarzelf in haar kroost terug. Zo delen ze dezelfde lach en hebben ze hetzelfde karakter.

Mooie toekomst

In haar column schrijft ze ook dat ze hoopt dat het huis ook in de toekomst een grote rol gaat spelen. “Ik hoop dat Xess hier op een dag met zijn kinderen zal zijn en al zijn gelukkige herinneringen zich blijven opstapelen.” Onderstaande foto maakte de trotste moeder samen met haar zoon op het mooie Ibiza.

Lees ook: Yolanthe over breuk met Wesley: ‘Nooit eerder heb ik zo’n pijn ervaren’

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress