Yolanthe Cabau uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland

yolanthe

En deze bekende zangeres staat op de tweede plek

Ieder jaar deelt het magazine FHM de titel ‘meest begeerde vrijgezel van Nederland’ uit. Met dit jaar op nummer één: Yolanthe Cabau. 

Ruim 38 procent van de stemmen

Volgens onderzoek van FHM, waar bijna 10.000 mensen hun stem uitbrachten, is Yolanthe Cabau de meest begeerde vrijgezel van Nederland. De brunette liet met ruim 38 procent van de stemmen namen als Maan de Steenwinkel en Katja Schuurman achter zich. Zij belandden op de twee en derde plek in de lijst.

Groot compliment

Yolanthe ziet het zelf als een groot compliment, maar wil benadrukken dat ze allesbehalve eenzaam is. “Ik heb in mijn leven lang relaties gehad en een lang huwelijk gehad. Ik ben blij om nu een tijdje op mezelf te zijn en leuke dingen te doen met m’n zoontje Xess. Ik ben niet op zoek naar een relatie”, vertelt ze aan FHM. 

‘Kleine kale mannen’

Yolanthe benadrukt in het interview dat ze niet op een bepaald type valt, en haalt hierbij ook een uitspraak uit een eerder interview met Radio 538 naar voren. “De vorige keer heb ik bij Radio 538 een opmerking gemaakt dat ik niet op een bepaald type val en dat dus ook kleine kale mannen kans maken. Daarop heb ik superveel berichten gekregen van kleine kale mannen, haha! Ik wist niet dat we er zoveel hadden. Voor een relatie is het belangrijkste dat er chemistry is. Verder zie ik wel wat het leven me brengt.”

Lees ook: Yolanthe Cabau vindt nieuw leven in ouderlijk huis op Ibiza

Bron: AD | Beeld: BrunoPress