Yolanthe Cabau spreekt voor het eerst over turbulent jaar

Yolanthe

Ze heeft ups en downs gehad

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder zetten de showbizzwereld afgelopen juli op z’n kop toen bekend werd dat ze uit elkaar zijn. Yolanthe maakte daardoor een zwaar jaar mee, maar 2020 lijkt haar een stuk beter af te gaan. Zo mocht ze onlangs een prestigieuze prijs in ontvangst nemen. RTL Boulevard sprak haar over de award en vroeg de actrice hoe het nu met haar gaat.

Trots in New York

Yolanthe deed eerder al uit de doeken dat 2019 een van de zwaarste jaren van haar leven was. 2020 lijkt de 34-jarige brunette een stuk beter af te gaan. Zo mocht Yolanthe onlangs de Women’s advocady award in New York in ontvangst nemen voor haar stichting Free a Girl. “Die prijs winnen is echt bizar. We zijn zo trots allemaal. Het was een hele belangrijke, mooie avond. Dat ik daar mocht staan en zo’n award kreeg was echt fantastisch”, vertelt Yolanthe trots aan de telefoon aan RTL Boulevard.

Turbulent jaar

Presentator Eddy Zoëy kaart aan dat Yolanthe een turbulent jaar achter de rug heeft en is benieuwd hoe het met de presentatrice gaat. “Het gaat goed. Het gaat wel met ups en downs. Je maakt veel mee, maar ik focus me gewoon op de positieve dingen”, licht ze toe. “Ik ben heel veel bezig met Free a Girl in Amerika. We hebben een office geopend in New York. In LA gaan we aan het eind van het jaar een groot evenement organiseren, dus daar ben ik dagelijks mee bezig. Ik focus me op Xess en op alle mooie dingen in het leven”, vervolgt ze. Ook wordt er kort gevraagd naar haar ex Wesley. “Daar wil ik het liever niet over hebben”, antwoordt ze kort.

Toekomst

Yolanthe is niet alleen bezig met Free a Girl, maar heeft ook nog een aantal acteerklussen op de planning staan. “Ik ben in mei en juni twee maanden in Nederland om de nieuwe film Just Say Yes op te nemen en aan het eind van het jaar ga ik ook F*ck de Liefde 2 opnemen. Ik blijf gewoon werken in Nederland, maar tussendoor ben ik veel in Amerika voor Free a Girl en ook omdat ik hier een toffe acteeropleiding volg”, vertelt ze.

Lees ook: Tony Jr. doet boekje open over breuk en vriendschap met Maan

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard