Yolanthe openhartig over privéleven: ‘We denken aan adopteren’

Wesley en Xess zijn de belangrijkste mannen in haar leven

Yolanthe Sneijder-Cabau is regelmatig te zien op de buis. Zo nam ze het stokje over van Chantal Jansen en mocht ze de presentatie van het programma De jongens tegen de meisjes voor haar rekening nemen en ze is momenteel te zien als presentatrice van Temptation Island Vips op Videoland. Ze is vaak op reis voor haar werk, net als haar man Wesley Sneijder, gelukkig weet ze altijd tijd te maken voor de belangrijke dingen in haar leven. Zo deelt in een interview met Beau Monde waar ze gelukkig van wordt.

Familie staat op nummer 1.

Levenslessen

Als bekende Nederlander word je leven continu onder de loep genomen, iets waar je mee om moet kunnen gaan. Daar had Yolanthe in het begin wel moeite mee, maar dankzij Wesley kan ze veel beter met negatieve reacties omgaan. “Wesley is wereldwijs, ik heb veel van hem geleerd”, deelt de 33-jarige brunette met het blad. “Bijvoorbeeld om te lachen om stom commentaar op social media en mensen niet te snel te vertrouwen. Door zijn kijk op het leven heeft hij me sterker gemaakt.”

Carrière

Carrièregewijs gaat het voor de wind voor Yolanthe. “Ik ben momenteel weer volop televisie aan het maken. Zo leuk om te doen! Eerst het RTL 4-programma De jongens tegen de meisjes en nu Temptation Island Vips op Videoland. Het is hierdoor een hectisch jaar. Toen ik deze televisie-avonturen aanging, ging ik ervanuit dat we nog in Frankrijk zouden wonen, Waar Wesley bij OGC Nice voetbalde. Ik dacht: met 25 vluchten per dag richting Nederland kan ik best veel inplannen. Maar toen gingen we ineens naar Qatar en dan is dat toch best wel iets lastiger.”

 

?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Lees verder op de volgende pagina.


Pagina 1/2