Yolanthe is te druk volgens haar man: Wesley zei ‘ik wil graag dat je er meer bent voor het gezin’

Yolanthe gaat het rustiger aandoen

De 32-jarige Yolanthe Sneijder-Cabau gaat het een periode wat rustiger aandoen en zich richten op haar gezin, nadat manlief Wesley haar erop wees dat ze het wel heel druk heeft. “Het was gewoon heel veel”, aldus de actrice en presentatrice. Met haar gezin is Yolanthe recentelijk verhuisd naar Nice, waar Wesley bij OGC Nice is gaan spelen. 

Hectiek
Een beetje rust kan Yolanthe goed gebruiken, want de laatste twee jaar waren behoorlijk hectisch. Xess Xava werd geboren, ze presenteerde drie programma’s en opende een restaurant op Ibiza. Tel daar de verhuizing van Istanbul naar Nice bij op en de chaos is compleet. Het vertrek uit Istanbul hakte er bij Yo behoorlijk in: “Afscheid nemen van Istanbul en onze vrienden daar was best zwaar. Je hebt in al die jaren iets opgebouwd, vrienden gemaakt, onze zoon is er geboren. Je laat een deel van jezelf achter. Dat was moeilijk. We hebben een afscheidsavond gehad die heel emotioneel was. Gelukkig zijn er al weer vrienden langs geweest in Nice”, vertelde de brunette over de verhuizing.

Focus op gezin
Xess was nog maar drie maanden toen Yolanthe begon met reizen voor haar programma Reunited, daarna deed ze De Nationale Verkeerstest en De Nationale Sekstest. Hiernaast werkte ze nog voor haar stichting Free A Girl, een behoorlijk drukke agenda dus. “Toen zei Wesley: oké, als dat programma erop zit, wil ik graag dat je er iets meer bent voor het gezin. Daar ligt nu de focus, al komen er wel weer wat dingen aan. Maar het is fijn om tijd te nemen voor mijn gezin. We wonen nu eenmaal in het buitenland. Dan kun je niet even vier maanden vrijmaken voor opnames.”

Prioriteit ligt nu bij man Wesley en de kleine Xess: “Ik zei van de week nog tegen Wes: wat gaat het hard. Xess wordt straks alweer twee! Dat maakt me best emotioneel, als ik denk hoe hij als kleine baby was.”

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld Hollandse Hoogte