Yolanthe vertelt voor het eerst over de bijzondere manier waarop Wesley haar versierde

Yolanthe vertelt het verhaal voor het eerst

Wesley Sneijder en Yolanthe staan bijna altijd in de belangstelling met hun leven. Toch was er nog iets wat we niet wisten over het droomkoppel. Wesley heeft haar namelijk op een hele bijzondere manier versierd! In het NPO-programma Door Andere Ogen, vertelt Yolanthe hoe zeker Wesley was van zijn zaak en hoe hij haar voor zich gewonnen heeft. 

Wesley wist precies wat hij wilde.

Telefoongesprek

Vol trots begint Yolanthe te vertellen over het eerste gesprek dat ze had met Wesley. Hij belde en begon een verhaal te vertellen en Yolanthe vertelt precies hoe het ging: “Het begon met: ‘Ik was een klein jongetje en ik had een doel en een droom. Ik ging bidden, ik ging vechten en ik ging trainen.'” Yolanthe vertelt dat het ging om een heel lang verhaal, dat opgedeeld was in verschillende delen. Wat al die verhalen met elkaar gemeen hadden, was dat hij aan het eind van elk verhaal steeds zijn doel bereikte.

Doelen

“Hij begon erover dat hij als klein jongetje bij Ajax wilde spelen en toen wilde hij voor het Nederlands elftal spelen. Daarna wilde hij bij ‘de grote jongens’ spelen en naar Real Madrid. Daarna vervolgde hij met: ‘Het is me allemaal gelukt, maar toen ik 17 was, zag ik een meisje op televisie en met haar wilde ik trouwen. Dus ik bel je eigenlijk even om je te vertellen dat jij mijn vrouw wordt!'”, vertelt Yolanthe lachend. Ze kon naar eigen zeggen ook alleen maar reageren met ‘huh?’. Maar dat was dus het begin van het verhaal van Wesley en Yolanthe. We kunnen wel stellen dat hij dat doel ook bereikt heeft.

Wil je het hele fragment zelf zien? Vanaf 2:57 begint Yolanthe te vertellen over hun eerste telefoongesprek. Bekijk het hier. 

Lees ook: Dit emotionele moment uit Hello Goodbye grijpt miljoenen mensen aan

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: NPO gemist | Beeld: videostill NPO gemist