Yvon Jaspers koppelde met succes oud BZV-kandidaat aan haar broer

Het is de eerste keer dat Yvon buiten het programma om mensen koppelde

In het programma Boer zoekt Vrouw helpt Yvon Jaspers al 11 seizoen lang boeren in hun zoektocht naar de liefde. Maar ook buiten de camera’s om blijkt Yvon een ware matchmaker te zijn. Zo koppelde ze een oud BZV-kandidaat aan niemand minder dan haar eigen broer.

Froukje

Sinds kort kan de 27-jarige Froukje Kooter zichzelf de schoonzus van Yvon Jaspers noemen. Tijdens het afgelopen Boer zoekt Vrouw-seizoen richtte ze haar pijlen op boer Jan, maar een relatie vloeide er niet uit voort. Na het programma hield de blondine contact met presentatrice Yvon Jaspers die haar op een gegeven moment besloot te koppelen aan haar broer, zo bericht Privé.

Prille relatie

Naar verluidt vielen de twee als een blok voor elkaar. Een bron vertelt dat Willem Froukje al vrij snel meenam naar recreatiepark Dennenoord, waar de moeder van Willem en Yvon een chalet heeft. Ook Froukje en Willem, die nu samen op vakantie zijn, bevestigen de relatie aan Privé. “Het is allemaal nog pril, maar we kunnen zeggen dat het erg goed voelt. We genieten ook erg van onze vakantie.” Ook KRO-NCRV, de omroep waarop Boer Zoekt Vrouw wordt uitgezonden, bevestigde het nieuws aan Shownieuws

Lees ook: Boer Jan vertelt over ontmoeting tussen Nienke en zijn kinderen

Bron: Privé, Shownieuws | Beeld: Linelle Deunk