Yvon Jaspers licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen BZV

De presentatrice verheugt zich op het aankomende seizoen

Yvon Jaspers kan niet wachten tot Boer zoekt Vrouw weer van start gaat. Hoewel we inmiddels aanbeland zijn bij het elfde seizoen, wordt dit jaar wéér anders dan voorgaande jaren, zo vertelt de presentatrice. Dat heeft voornamelijk te maken met de boeren die aan het programma meedoen. 

”Het zijn dit jaar totáál andere boeren”, geeft de presentatrice vast weg.

Verschillende karakters

Op 1 september is het eindelijk zover: dan worden tien nieuwe boeren aan Nederland voorgesteld, die stuk voor stuk op zoek gaan naar ware liefde. De boeren die meedoen aan het elfde seizoen zijn totaal anders dan voorgaande jaren, zo laat Yvon weten. ”Ze wonen verspreid over heel Nederland en hebben heel verschillende bedrijven en karakters.” Het zou dus zomaar kunnen dat ze bij jou in het dorp wonen, of aan de rand van jouw stad.

Mensen samenbrengen

Na tien seizoen geniet Yvon nog altijd van het presenteren van het populaire programma.”We zijn inmiddels 75 Boer zoekt Vrouw-baby’s en vele huwelijken verder. Iedere keer ben ik weer zo blij verrast als blijkt dat het programma echt levens verandert, mensen samenbrengt voor altijd. Het is zo mooi en zo spannend om dat avontuur weer opnieuw aan te gaan met deze tien nieuwe boeren.” Het maken van Boer zoekt Vrouw gaat de presentatrice dan ook nooit vervelen. ”Ik ben een beetje getrouwd met het programma. We horen bij elkaar. Het past als een jas en ik realiseer me hoe bijzonder dat is. Het blijft geweldig om aan nieuw geluk mee te mogen werken.”

Laatste seizoen

Hoe gaat het eigenlijk met de boeren van het laatste seizoen? Die hebben – op boer Jaap na – allemaal de liefde gevonden. Volgens Yvon was het tiende seizoen misschien wel het meest succesvolle ooit. Vier van de vijf boeren zijn nog altijd smoorverliefd. Van de online gevolgde boeren hebben er drie een vaste relatie en boerin Saskia is nog altijd zoekende.

Lees ook: Deze presentator volgt Peter van der Vorst op in ‘Ziet Sterren’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Boer zoekt Vrouw | Beeld: Beeldbank Boer zoekt Vrouw, fotograaf: Linelle Deunk