Yvon Jaspers onthult: opnames Boer Zoekt Vrouw zorgden voor spanningen in huwelijk

Yvon

Het knetterde flink tussen Yvon en man Pieter

Het lijkt misschien alsof Yvon Jaspers -de meesterkoppelaar van Nederland- zelf wel een perfect huwelijk moet hebben, maar dat is niet altijd waar. Ook in het huwelijk van Yvon Jaspers en haar man Pieter zijn de nodige spanningen. 

De opnames van Boer Zoekt Vrouw zorgden voor veel spanningen tussen de twee.

Spanningen

Met het populaire programma Boer Zoekt Vrouw is Yvon Jaspers al jarenlang zoet. Het kijkcijferkanon vergt niet alleen veel van Yvon zelf maar ook van haar huwelijk, zo vertelt ze aan Story. Haar drukke werkschema legt veel druk op haar huwelijk waardoor ze vaker een aanvaring hebben dan voorheen. Zo mondden de spanningen onlangs nog uit in een knallende ruzie, vertelt de presentatrice openhartig aan het magazine. Gelukkig heeft de ruzie geen consequenties gehad en hoefde Pieter zijn nachten niet op de bank door te brengen.

Woest aantrekkelijk

Dat het nog wel goed zit tussen de twee blijkt wel als Pieter vertelt dat hij zijn vrouw nog steeds woest aantrekkelijk vindt: “Vooral als ze aan het werk is in haar moestuin. Als ik haar trots rabarber zie afsnijden op blote voeten in haar korte broek, vind ik haar nog altijd weergaloos aantrekkelijk en sexy.” Van hem hoeft zijn vrouw ook helemaal niet op hoge hakken te lopen: “Hoewel dat haar op de rode loper ook heel mooi staat, vind ik haar naturel zonder enige opsmuk eigenlijk het mooiste.”

Tiende seizoen

Het tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw is afgelopen zomer opgenomen. Wederom zocht Yvon verschillende boeren op die op zoek waren naar de ware liefde: “Het was natuurlijk zwoel, het was zinderend, het was prachtig. Af en toe ook aangrijpend, ontroerend, verrassend… Soms een beetje onbegrijpelijk, maar des te meer reden om de hele serie te gaan kijken.” Ben je benieuwd hoe het alle boeren en boerinnen is vergaan? Kijk dan vanaf zondag 16 september, 10 voor half 9, NPO1 bij de KRO-NCRV naar het nieuwe seizoen.

Lees ook: Burenruzie loopt uit de hand in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ‘Ze is de duivel!’

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Story | Beeld: videostill