Yvon brengt voormalig Boer zoekt Vrouw-deelnemers bezoekje in special

Boer zoekt Vrouw krijgt vier speciale afleveringen

Binnenkort komt het keuzemoment eraan voor onze boeren. Dan komt ook meteen het voorstelmomentje aan de familie, gevolgd door de citytrip. In de laatst BZV-aflevering horen we dan of de stellen nog samen zijn. Gelukkig blijkt dit niet helemaal de laatste aflevering te zijn. Boer zoekt Vrouw komt vanaf zondag 17 mei namelijk met vier extra afleveringen.

Op bezoek bij oud-deelnemers

We zijn sinds het begin van Boer zoekt Vrouw in 2004 al 75 BZV-baby’s en tig huwelijken verder. Hoogtijd om een bezoekje te brengen aan oud-deelnemers, zo moet ook Yvon Jaspers gedacht hebben. De presentatrice gaat langs bij deelnemers uit de voorgaande tien seizoenenen.

Als familie

Yvon vertelt dat ze nog steeds contact heeft met sommige boeren. “Met de meeste boeren heb ik contact gehouden”, vertelt ze op de Boer zoekt Vrouw-website. “We zien elkaar op feestjes, reünies en soms bij opnames van Onze boerderij. Maar het is lang geleden dat ik bij hen het erf ben opgereden. Sommigen hebben inmiddels al kinderen op de middelbare school, anderen zijn geen boer meer, maar vaak is het leven sinds Boer zoekt Vrouw compleet veranderd. De boeren voelen voor mij een beetje als familie.”

Hoe gaat het met ze?

De presentatrice vertelt dat ze zich erop verheugt om weer bij de boeren aan tafel te zitten voor een kop koffie. Ze is benieuwd hoe het met ze gaat. Yvon is daarin niet de enige, ook wij zijn benieuwd hoe het nu met ze gaat.

De BZV-special is vanaf zondag 17 mei om 20:25 te zien op NPO 1.

Lees ook: BZV-logé Erik in dubio op Annemieks boerderij: ‘Ik wil niet naar huis’

Bron: KRO NCRV | Beeld: KRO NCRV, Linelle Deunk