Dít zagen wij niet aankomen: is het sprookje tussen boer Marc en zijn Annekim voorbij?

Marc en Annekim: het leek zo perfect

Ze leken zo verliefd, maar nu blijkt opnieuw dat niets voor eeuwig is: de relatie van knappe boer Marc en zijn dierenarts Annekim is na 8 maanden op de klippen gelopen. De twee maakten bekend dat ze vorige week een punt achter hun relatie zetten. Ze merkten dat de liefde niet sterk genoeg was voor een duurzame verbintenis. 

Niet sterk genoeg
Dit is te lezen op de website van Boer Zoekt Vrouw: “Annekim zou vandaag een blog schrijven over hoe het met haar gaat, maar helaas hebben we verdrietig nieuws over haar relatie met boer Marc. De relatie van boer Marc en Annekim uit Zambia is na acht maanden voorbij. De twee hebben vorige week een punt achter hun relatie gezet, omdat ze merkten dat de liefde niet sterk genoeg is voor een duurzame relatie.”

Vriendschappelijke basis
Boer Marc vertelt: “Ik heb met Annekim een geweldige tijd gehad. Ik ben het programma heel dankbaar dat Annekim op mijn pad is gekomen. Helaas is onze liefde niet voor altijd gebleken en dat is natuurlijk een verdrietige conclusie.” De knoop was al snel doorgehakt, zo laat Annekim weten. “Ik merkte de laatste tijd dat ik me steeds meer en meer op mijn werk stortte en minder de behoefte had om bij Marc te zijn. Dat heeft me aan het denken gezet. Marc en ik hebben daarover gepraat en toen naar elkaar uitgesproken dat het beter zou zijn als we uit elkaar gingen.” De twee hopen ‘op vriendschappelijke basis met elkaar verder te kunnen’.

Nou, weer een illusie armer. Maar dit opent wel weer de opties voor dames die het wel zien zitten hun dagen in Zambia te slijten met een sociaal ongemakkelijke boer, omringd door spartelende kweek-tilapia. Wij hopen dat Marc en Annekim, zij het afzonderlijk van elkaar, een gelukkig leven tegemoet gaan.

Bron: BZV | Beeld BZV