Goed nieuws: Zanger Koos Alberts mag van intensive care af

Koos

Het gaat eindelijk wat beter met de zanger

Goed nieuws voor zanger Koos Alberts. Als alles goed gaat mag hij vandaag eindelijk weer van de intensive care af, waar hij sinds vorige week in slaap gehouden werd. Zijn vrouw Joke meldt nu op Facebook hoe het met haar man gaat. 

Wat een fantastisch nieuws!

Blaaskanker

In augustus werd blaaskanker geconstateerd bij Koos. Een operatie bleek lastiger dan gedacht. Hij had last van veel complicaties en daarom moest hij begin september weer geopereerd worden. Dit keer met spoed en doordat het daarna absoluut niet goed met hem ging, werd hij kunstmatig in slaap gehouden.

Op de goede weg

Nu gaat het gelukkig wat beter met de 71-jarige zanger. Joke vertelt in een bericht: “Als alles goed gaat mag Koos vandaag van de Intensive care af naar de gewone afdeling. Daar gaan ze hem verder behandelen en daar zal hij moeten aansterken. Na een wisselende week op de Intensive care, gaat zijn herstel nu in kleine stappen vooruit en we zijn daar ontzettend dankbaar voor.” Koos zal nog niet uit het ziekenhuis bed mogen, maar volgens Joke is haar man ‘op de goede weg’ naar herstel. We hopen het!

Lees ook: Koos Alberts ontwaakt uit kunstmatige coma

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Facebook | Beeld: Hollandse Hoogte