Zanger Simon Keizer baalt van gebroken knieschijf: ‘Ik voel me totaal machteloos’

Wij wensen de zanger een voorspoedige genezing!

De Volendamse zanger Simon Keizer, die vooral bekend werd in het duo Nick en Simon, heeft zijn knieschijf gebroken. De 33-jarige mocht in juli zijn dochter Kiki verwelkomen en met een pasgeboren kind is een gebroken knie niet handig.

In een vlog op het YouTube-kanaal Nick & Simon vertelt Simon over zijn gebroken knie. Hij liep de verwonding op toen hij druk bezig was. “In deze tijd met de kleine moet alles even zijn weg vinden. Het is een hectische tijd. Er moesten spulletjes weggebracht worden en er moesten spulletjes gekocht worden”, vertelt Simon in zijn vlog. Met een hectische tijd doelt de zanger op het reilen en zijlen van een huishouden met een pasgeboren baby.

Onfortuinlijke val 
“Ik ging naar buiten met mijn handen vol met spullen en op een moment van onachtzaamheid val ik op een stoepje recht op mijn knie”, vertelt Simon. De nicht van Annemarie, de echtgenote van Simon, was op dat moment op kraamvisite en bood aan om Simon naar het ziekenhuis in Purmerend te brengen. Binnen een kwartiertje waren ze aangekomen op de eerste hulp en hier werd Simons broek kapot geknipt om de pijnlijke knie goed te kunnen bestuderen. 

Of de knie gebroken was, was nog niet meteen duidelijk. Wel werd de zanger hier vertelt dat wanneer dat het geval was, hij tot zijn lies in een gipskoker moest. En daar zat de nieuwbakken vader niet op te wachten. Maar helaas. Het was wel het geval. Hierdoor zal Simon zo’n 6 weken moeten rondlopen met krukken en een gipskoker.

Machteloos
“Een knieschijf breken komt nooit uit, maar deze timing is wel ronduit k**”, vertelt de aangeslagen zanger. “Dit wil je niet met een pasgeboren kind. Je bent totaal machteloos. Je loopt namelijk met krukken, dus zelfs een papje opwarmen lukt niet meer.”

Aloys Buijs, de manager van het duo Nick & Simon, laat weten dat Simon er gewoon bij is tijdens de eerstvolgende gelegenheid op festival Zand. Wel moeten ze nog even bedenken hoe Sion dan kan optreden. Hoogstwaarschijnlijk zal dit op krukken zijn of in het ergste geval in een rolstoel.

Wij wensen de zanger in ieder geval een voorspoedig beterschap!

Bron: YouTube Nick & Simon, AD | Beeld: Videostill YouTube