Deze zangeres krijgt de eer om Gordon en zijn nog onbekende echtgenoot te trouwen

Gordon

Niemand minder dan deze TV-ster mag het paar in de echt verbinden

Alweer enige tijd geleden maakte Gordon bekend dat hij gaat trouwen. Wie de gelukkige is, blijft echter nog even de vraag. Wel is er een ander tipje van de sluier dat we vast kunnen onthullen: we weten namelijk aan wie de eer is om het echtpaar te trouwen.

Maar eerst moet de presentator zijn nieuwe echtgenoot nog zien te vinden

TV-huwelijk
Angela Groothuizen mag het TV-huwelijk van Gordon en zijn aanstaande voltooien. Met de zangeres en TV-ster bouwde Gordon een goede band op tijdens de opnames van de talentenshow Holland’s Got Talent.

Kandidaten
Gordon zit momenteel midden in de opnames van Gordon gaat trouwen, wat dit najaar te zien is. In dit programma gaat de goedlachse op zoek naar een man. In acht afleveringen gaan vrienden van Gordon en wetenschappers op zoek naar een geschikte kandidaat. Aan RTL Boulevard verklapte hij vast dat er ‘een paar heel leuk zijn’.

Jury
De ene kandidaat is natuurlijk leuker dan de andere: “Ik heb bij sommigen gedacht: deze heeft Gerard uitgezocht. Dat kan niet anders”, lachte Gordon bij RTL Boulevard. Zijn vriend Gerard Joling is een van de juryleden die een leuke partner zoekt voor de zanger.

Aan wie Gordon uiteindelijk het jawoord zal geven, is 22 november te zien bij RTL.

Dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: BN De Stem | Beeld: Videostill RTL