Radio 538 onder vuur na incident met zangeres Maan tijdens uitzending

Maan schrok enorm van de grap

Tim Knol is woest op radio 538. De radiozender haalde een grap uit met zangeres Maan de Steenwinkel en die viel helemaal verkeerd bij de zanger. 538 had een streaker ingehuurd, maar dat liet Maan dusdanig schrikken dat ze in huilen uitbarstte.

De zanger laat zijn woede duidelijk merken op Twitter.

Streaker
Radio-DJ Frank Dane en zijn collega’s hadden een streaker ingehuurd als grap, maar Maan kon de grap niet waarderen. “Ik schrok zo erg. Er zat opeens een naakte piemel voor m’n gezicht. Ik was al een beetje zenuwachtig voor het optreden.” Tim, die toevallig zat te luisteren, werd woest toen hij het hoorde. Hij Twittert er meteen heftig op los. “Kut Radio 538”, begint hij. Daarbij noemt hij ze ‘ongelooflijke prutsers’. “Zo met artiesten omgaan. Niemand moet meer naar die kut radiozender gaan om zijn liedje te promoten. Flikker op.”

Veel mensen schrikken van de heftige uitlatingen van de zanger. Vooral zijn taalgebruik schiet bij velen in het verkeerde keelgat.

Geen spijt
Tim merkt zelf ook dat het veel losmaakt bij zijn volgers, dus hij voelt zich genoodzaakt om erop te reageren. Dit doet hij in een Facebook-bericht waarin hij uitlegt dat hij ‘direct ontzettend kwaad’ werd en zijn eerste gedachte tweette. Hij heeft geen spijt van zijn uitlatingen. “Ik loop al een aardige tijd mee in de muziekindustrie en ik neem veel met een korreltje zout, maar toen ik dit fragment hoorde werd ik meteen zo ontzettend boos. Maan, 20 jaar, komt daar om een mooi liedje te zingen maar omdat het altijd maar ‘lachen’ moet zijn hebben ze een streaker ingehuurd die met zijn blote leuter voor Maan ging staan. Haar reactie ging bij mij door merg en been. En echt. Ik hou van absurdistische humor maar dit is op geen enkele manier grappig.” Maan zelf heeft niet gereageerd op alle ophef.

Het hele fragment hoor je hier:

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Twitter, Soundcloud, Facebook | Beeld: Videostill