Zangeres Sieneke slaat nieuw carrièrepad in

Ze is supertrots

Sieneke prijst zich gelukkig. De zangeres vierde een paar dagen geleden nog dat ze vijf jaar geleden in het huwelijksbootje is gestapt en deelt opnieuw heuglijk nieuws. Zo laat de 26-jarige weten dat ze binnenkort haar acteerdebuut maakt!

De Nijmeegse heeft een rol in de dramaserie Koos te pakken.

Koos

Sieneke is vanaf 5 januari in de dramaserie Koos te zien, die Omroep Gelderland uitzendt. De 26-jarige mag de rol van Tessa, de vriendin van ex-voetballer Danny, voor haar rekening nemen. Zo laat ze weten op Instagram: “Vanaf 5 januari ben ik op Omroep Gelderland te zien in de nieuwe dramaserie Koos als Tessa. Wat was dit leuk om te doen!”

Twee afleveringen

Tevens laat de zangeres aan Radio Gelderland weten dat ze het ontzettend gaaf vindt om haar acteerdebuut te maken. “Ik speel wel rolletjes in mijn eigen videoclips, maar nu ben ik echt een personage. Het is echt iets anders. Een nieuwe uitdaging, maar daar hou ik wel van.”

Serie

De dramaserie gaat over de ingedutte loopbaancoach Koos. Koos krijgt een nieuwe teamleider en die stelt hem een ultimatum. De coach moet binnen een week vijf mensen helpen bij het krijgen van een baan of hij wordt ontslagen. Vanaf zaterdag 5 januari is de serie te zien op Omroep Gelderland.

Lees ook: André Hazes doet een boekje open over zijn privéleven

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Sieneke, AD | Beeld: videostill