Zeeman roept dit baby-artikel terug vanwege verstikkingsgevaar

Zeeman

De textielsuper geeft een belangrijke veiligheidswaarschuwing af

Zeeman heeft een veiligheidswaarschuwing afgegeven voor een baby-artikel dat verkocht is in de periode van mei tot en met juni 2019. Het product kan mogelijk verstikkingsgevaar veroorzaken. De textielsuper roept haar klanten daarom op het desbetreffende artikel direct terug te brengen naar een filiaal van Zeeman.

Let goed op als je dit product onlangs hebt aangeschaft!

Babyshort

De waarschuwing betreft een babyshort met artikelnummer 60743, in de kleuren zalmroze en marineblauw. Het product voldoet niet aan de veiligheidseisen die Zeeman aan haar artikelen stelt. De metalen dopjes aan de uiteinden van het aantrekkoordje kunnen in sommige gevallen loslaten, waardoor een mogelijk verstikkingsgevaar ontstaat. De shortjes zijn verkocht in de periode van mei tot en met juni 2019. De artikelcode, C47796/A60743, is te vinden in het ingenaaide label.

Retourneren

De textielsuper roept klanten die dit artikel onlangs aangeschaft hebben op om het zo snel mogelijk terug te brengen naar een Zeeman-filiaal. Wanneer je de babyshort retourneert, ontvang je direct je geld terug. Een kassabon is hiervoor niet nodig. Zeeman biedt bovendien haar excuses aan voor het ontstane ongemak. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en zegt er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat er alleen veilige producten worden verkocht.

babyshort-zeeman

Lees ook: Zeeman deelt belangrijke veiligheidswaarschuwing voor dit product

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: NVWA | Beeld: Donald Trung voor Wikimedia Commons