De manier waarop je je smartphone bedient zegt veel over je persoonlijkheid

Ben jij creatief, professioneel, ambitieus of misschien wel arrogant?

Vele smartphonegebruikers zijn bijna vergroeid met hun telefoon. Toch staan we nooit stil bij hoe we dat ding eigenlijk gebruiken. Met welke vinger scroll jij bijvoorbeeld? Als je dat niet kan beantwoorden is het slim om meteen te kijken, want je kan waardevolle dingen over jezelf te weten komen!

Bedien jij je smartphone links- of rechtshandig?

Hand
Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de vinger waarmee jij je smartphone bedient iets zegt over je persoonlijkheid. Ook met welke hand je je elektronische vriend bedient kan veel vertellen. Zo blijkt dat mensen die hun smartphone bedienen met hun rechterhand over het algemeen creatiever zijn dan mensen die dit met links doen. Linkshandige bedieners zijn op hun beurt weer heel ambitieus.

Vingers
Als we nog dieper in gaan op de bediening zijn er zelfs eigenschappen te koppelen aan de vinger waarmee je swipet. Beweeg jij standaard je middelvinger over het scherm? Het kan dat je dan wat agressiever bent. Swipe jij echter met je wijsvinger? Dan ben je heel professioneel. Er zijn zelfs mensen die enkel hun duim gebruiken en die mensen zijn op hun beurt weer een stuk arroganter.

Natuurlijk hoeft dit niet voor jou te gelden, want er zijn veel meer factoren die bepalen hoe jij bent als persoon. Toch kan het wel leuk zijn om er eens op te letten!

Dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash