Dat wordt wijnen: er komt een zesde seizoen Chateau Meiland

Meeeid, wat goed!

Ontkurk de flessen wijn en schenk de glazen vol! Chateau Meiland krijgt namelijk een nieuw seizoen. Dit wordt het zesde seizoen dat we het leven van Martien, Erica en Maxime op de voet volgen. Het nieuws werd bevestigd door een woordvoerder van Talpa Network aan Shownieuws

Groen licht

Vanavond is de laatste aflevering van Chateau Meiland van het huidige seizoen op tv te zien. Gelukkig betekent dit niet het einde van de serie, want de familie Meiland heeft bijgetekend voor een nieuw seizoen. De woordvoerder van Talpa liet weten dat er meer details op een later moment volgen. Wat een goed nieuws!

Zesde seizoen

We kunnen al wel een beetje voorspellen wat er in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland te zien zal zijn. Maxime is namelijk in verwachting van een kindje met haar vriend Leroy. Ook gaan de twee voor het eerst samenwonen in Noordwijk. In de voorgaande afleveringen werd al duidelijk dat het koppel een meisje krijgt. In de aflevering van vanavond staat de verhuizing van Maxime en Leroy naar hun nieuwe huisje centraal, wat ongetwijfeld de nodige drama met zich meebrengt.

Miljoenenvilla

Ook Martien en Erica hebben een ander onderkomen gevonden. Het vijfde seizoen stond in het teken van hun huizenjacht, nadat duidelijk werd dat ze niet op de boerderij in Hengelo mochten blijven. Na veel huizen te hebben bezichtigd, zijn ze eindelijk op een mooi plekje gekomen en verhuizen daarom binnenkort naar een miljoenenvilla in Noordwijk. We kunnen niet wachten hoe de verhuizing gaat zijn!

Nadège

Waar we vooral benieuwd naar zijn, is of we Nadège ook weer gaan zien. Het leek er namelijk op dat Erica en Nadège de strijdbijl hadden begraven. Erica vertelde hierover: “Op een gegeven moment is het ook gewoon klaar, moet je het begraven en is het gewoon weer goed.” Maxime liet echter weten niet op een verzoening te wachten. Daarnaast verwachten we in het nieuwe seizoen ook geen cameo van de inmiddels ex-vriend van Erica, privédetective Sander van Betten. Vandaag is het nieuws naar buiten gekomen dat de relatie op de klippen is gelopen én dat het uiteindelijk toch geen liefdesrelatie was, aldus Erica.

Lees ook: 1,2 miljoen kijkers zagen de eerste aflevering van Onmogelijke Duetten

Bron: RTL Nieuws, Grazia | Beeld: BrunoPress