Zie jij dat ze familie zijn? Zó ziet de broer van Gordon eruit!

Gordon

Het botert momenteel niet echt tussen Gorden en broer Johny

Dat het niet altijd botert tussen Gordon en zijn familie is al jarenlang bekend. Gordon komt uit een groot gezin, hij heeft maar liefst zeven broers en zussen. Na het overlijden van zijn moeder in 2010 viel de familie uiteen, de broers en zussen spraken elkaar slechts sporadisch.

‘Gordon gaat trouwen’
Gelukkig gaat het de afgelopen jaren volgens Gordon steeds beter, maar achter de schermen van Gordons nieuwe programma ‘Gordon gaat trouwen’ lijkt er toch weer wat te rommelen. De samenstelling van de jury is op het allerlaatste moment gewijzigd, zo bevestigt Gerard Joling aan het AD. Gordons broer Johny Heuckeroth zou helpen met het uitkiezen van potentiële huwelijkskandidaten maar er zou een ruzie met Gordon zijn ontstaan, aldus Gerard. Johny ontkende de ruzie overigens: “Door drukke werkzaamheden kon ik niet figureren in de jury’’, aldus Gordons broer.

Moeizame band
Dit is niet de eerste keer dat ruzie tussen Gordon en zijn familieleden de media halen.  Zijn andere broer, marktkoopman Martin Heuckeroth uit Amsterdam-Noord, deed ooit een boekje open over de moeizame band met Gordon. “Ik weet dat Gordon een heel goed mens is van binnen, hij is erg opgeslokt door het mediagebeuren en zijn beroemdheid.” Over de huidige situatie wil hij alleen kwijt: “Dit lijkt me een privékwestie.’’

Koek en ei
Het leek tot recent nog koek en ei tussen Johny en Gordon, laatstgenoemde was in juni nog aanwezig bij de opening van Johny’s scooter- en fietsenwinkel Brom en Snor in Laren. Hieronder staan ze samen op de foto, wij vinden dat ze behoorlijk veel op elkaar lijken!

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld videostill RTL XL