Zie jij wat er gigantisch mis is aan DEZE foto van Temptation Island-deelneemster Natasja?

OEPS… Dit wilde Natasja liever niet dat we zagen!

Nu het Temptation Island-avontuur is afgelopen, genieten de deelnemers van hun vrije tijd. Ook Natasja neemt het er lekker van in Parijs en plaatst foto’s hiervan op Instagram. Op die foto’s is ze ook niet vies van een beetje naakt en dat is precies waar haar volgers zich druk over maken..

Want de foto waarop Natasja op een Frans balkon staat in een kanten niemendalletje waarin haar billen goed naar voren komen houdt de gemoederen flink bezig. Waarom? Er klopt iets niet helemaal aan de foto; hij is flink bewerkt! Kun jij zien wat ze heeft gedaan?

J’adore Paris ? #france #kommaaropmethaatreacties??#hatersyoukeepmemotivated

Een bericht gedeeld door Natasja?Temptation Island 2017 (@tassiejs) op

Ze heeft haar billen door middel van een fotobewerkings-programma flink wat groter gemaakt dan ze eigenlijk zijn. Dit kun je zien doordat de bovenste spijl van het balkon een wel hele onnatuurlijke buiging maakt! De reacties zijn dan ook niet voor de poes…: “Natasja van temptation heeft even dr billen goed bewerkt. Kijk die muur”, “Oh meisje toch” en “Haha photoshop fail…” Voortaan even iets beter bewerken… Of gewoon puur natuur, dat is toch veel mooier?!

Bron: Grazia | Beeld: Instagram