TEST: Wat zie jij als eerste in deze tekening? DIT zegt het over je persoonlijkheid!

Kijk nog eens goed naar de tekening, wat zie je als eerste? Zie jij de achterkant van het hoofd van een vrouw, of een oude man?

Een jonge vrouw
Zie jij een jong meisje in dit plaatje? Dan ben je optimistisch en vol positieve energie. Ook ben je nieuwsgierig en gepassioneerd als het gaat om het uitproberen van nieuwe dingen. Daarnaast ben je vrijgevig: je helpt graag andere mensen. Je bent sterk én resoluut en je geeft niet snel op. Je bent soms ook een tikkeltje impulsief: je denkt niet altijd na voordat je iets doet. Het is belangrijk dat je extra goed naar feedback luistert en je problemen wat meer deelt met de mensen om je heen.

Oude man
Zie jij een oude man met een snor in dit plaatje? Dan ben je rustig, eerlijk en betrouwbaar. Mensen kunnen altijd op je rekenen. Je bent een natuurlijke leider die een groep naar het juiste pad kan leiden. Als het gaat om het bereiken van je doelen ben je heel voorzichtig, je maakt dan ook niet snel impulsieve beslissingen. Je bent een echte perfectionist, en dat kan soms voor de nodige stress zorgen.

Klopt de omschrijving? Laat het ons weten en deel deze leuke test met je vrienden!


Pagina 2/2