Zien: zo zag Angela Groothuizen er bijna 50 jaar geleden uit

Angela Groothuizen

De presentatrice deelt een kiekje uit de oude doos

Momenteel gaat Angela Groothuizen door het leven met blonde lokken tot boven haar schouders, maar dat was 49 jaar geleden wel wat anders. Op Instagram neemt de zangeres en presentatrice ons mee naar het jaar 1972 met een te schattige foto uit de archieven.

Throwback

In 1972 was Angela, die komende september 62 kaarsjes mag uitblazen, een jaar of dertien. Met haar donkere lokken, laagjes in het haar en een mooie roze, ronde bril is de jonge Angela op het eerste gezicht nauwelijks terug te herkennen. Maar kijk je wat langer, dan zie je dat de zangeres en presentatrice nog steeds dezelfde spontane glimlach heeft.

Reacties

Angela’s volgers smelten massaal weg bij het schattige kiekje uit de oude doos. “Kijk d’r dan! Wat een leuk meissie”, reageert Irene Moors. “Zo schattig”, “Super” en “Zo leuk”, klinkt het verder in de comments. Een ander reageert: “Wauw dat haar, ik heb het vroeger ook nog zo gehad! Leuke foto!” Angela’s vaste visagist ziet wel een comeback aankomen voor het kapsel: “Zie je nou wel dat laagjes in je haar leuk staat.”

Lees ook: Angela Groothuizen laat volgers schrikken met nieuwe look

Bron: Instagram Angela Groothuizen | Beeld: BrunoPress, Instagram