Zien: Boer Zoekt Vrouw kondigt start nieuwe seizoen aan met teaser-foto

boer zoekt vrouw

Het nieuwe seizoen krijgt weer een bijzondere twist

Jaaa! We moesten er even op wachten, maar vandaag deelde KRO-NCRV groot nieuws voor fans van Boer Zoekt Vrouw. Met een foto maakt de omroep bekend wanneer het nieuwe seizoen van start gaat, én krijgen we direct een idee van welke boeren er dit keer meedoen…

Nieuw seizoen

Het twaalfde seizoen van de serie is inmiddels alweer even geleden: op 29 augustus 2021 ging de zoektocht naar de liefde van start, en over het voorjaar van 2022 konden we de ontluikende romances van de verschillende boeren volgen op tv.

Inmiddels zijn we dus aangekomen aan een dertiende seizoen. Natuurlijk is de serie nog altijd een succesformule, maar er wordt dit keer toch weer gekozen voor een kleine twist op het bekende verhaal.

Op reis

Net als in het negende seizoen, worden er dit keer verschillende boeren gevolgd die wonen en werken door heel Europa. Bij de teaser-foto die omroep KRO-NCRV deelde via Instagram valt te lezen dat Yvon dit keer door heel Europa boeren begeleidt bij hun zoektocht naar de ware. “Deze keer reist ze daarvoor af naar verschillende landen binnen Europa”, staat in het bijschrift van de foto.

Uit het kiekje kunnen we verder opmaken dat er vijf boeren centraal staan in het nieuw seizoen. Met een prachtig strandkiekje krijgen we vast een voorproefje van wie het komende seizoen op tv te zien zijn. De website van het programma verraadt al dat de leeftijden van de boeren tussen ‘begin 20 tot in de 60 jaar’ liggen, en dat zij uiteenlopende ervaringen hebben.

Aftrap

We moeten nog héél even geduld hebben voor het nieuwe seizoen van start gaat. “Jaaa, eindelijk mogen we verklappen wanneer we weer van start gaan met het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw! Op zondag 9 april is het zover”, schrijft de omroep bij de foto.

Yvon Jaspers deelt bovendien: “Ze staan te popelen zich voor te stellen en hopen dat na 9 april die ene brief geschreven wordt van iemand die nu nog niet eens van hun bestaan weet. Dat maakt het weer enorm spannend!” Kortom: zorgen dat je voor de buis zit op 9 april.

Lees ook: Yvon Jaspers is nu zelf boerin: ‘Een koe, kalfje, varkentjes en moestuin’

Bron: KRO NCRV | Beeld: KRO NCRV / Linelle Deunk