Zien: dit is de nieuwe vriendin van Peter Gillis!

Peter Gillis

De tortelduifjes winden er geen doekjes meer om

Het is nog niet heel lang geleden dat Peter Gillis en ‘zijn’ Nicolleke een einde maakten aan hun relatie, maar veel liefdesverdriet lijkt Peter niet te hebben. De realityster heeft de liefde namelijk opnieuw gevonden bij een andere vrouw. In gesprek met De Telegraaf stelt-ie zijn nieuwe aanwinst voor.

Diep dal

Peters kersverse vriendin luistert naar de naam Wendy van Hout. ““Ik heb het zo met haar getroffen”, vertelt hij aan De Telegraaf. “Aan alles merk ik dat het goed zit tussen ons. Daarom doet ze ook mee aan de soap Massa is Kassa, waarvan het tiende seizoen dinsdagavond van start gaat op SBS6.” De realityster had het even zwaar na de breuk met Nicol, maar Wendy was degene die hem uit dat diepe dal heeft getrokken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Hout (@wendy.van.hout)

Vertrouwen

Peter vertelt dat hij allerminst op zoek was naar een nieuwe liefde. “Zeker niet de eerste maanden na de breuk. Op een gegeven moment hoopte ik wel dat er weer iemand in mijn leven ging komen. Alleen vertrouwde ik geen vrouw meer”, vertelt hij eerlijk. “Er ligt een heel verleden achter mij. Als mensen in twintig seconden uit je leven vertrekken, dan loop je wel een deuk op. Maar dit moest gewoon zo zijn. Puur toeval, dat we net samen daar aan komen lopen.”

Luxe leventje

De twee ontmoetten elkaar op eerste Paasdag in Peters vakantiepark. Nadien stuurt Wendy Peter een berichtje. “Ik dacht echt: Hij is de baas, misschien kan ik wat korting bij hem regelen”, zegt Wendy lachend. Naast een nieuwe liefde, heeft de dame in kwestie ook indirect een miljoenenvilla gescoord. “Dat is bizar, zo’n andere wereld dan waar ik vandaan kom”, onthult ze. Het is alleen maar luxe wat ik zie. Peter heeft een prachtig huis, ik denk dat er heel wat vrouwen zouden willen wonen. En ik heb het voorrecht dat ik verliefd ben geworden op Peter en dat ik daar mag verblijven.” Veel geluk samen, Peter en Wendy!

Lees ook: Oei: Peter Gillis stampt boos weg bij interview

Bron: Love Reality | Beeld: NL Beeld, Instagram @wendy.van.hout