Zien: dit zijn de 15 nieuwe karakters in The Masked Singer

The Masked Singer

Er staat een gloednieuw seizoen voor de deur

The Masked Singer komt terug met een gloednieuw seizoen! De komende vrijdagavonden zitten we weer massaal op de bank met een notitieboekje voor alle hints en onze oren gespitst, om erachter te komen welke BN’ers toch verstopt zitten achter die prachtige maskers. En daarover gesproken… Wij hebben de vijftien nieuwe karakters voor je! 

Vierde seizoen

Nog maar een weekje wachten, want vanaf vrijdag 4 november is The Masked Singer terug met alweer het vierde seizoen. In het populaire programma draait alles om de vraag: wie gaat er schuil achter welk masker? Vijftien BN’ers trekken de stoute schoenen (en een prachtig pak) aan, en geven compleet onherkenbaar een optreden weg. Zingend én dansend gaan ze de strijd met elkaar aan, terwijl de panelleden erachter proberen te komen naar wie ze zitten te kijken. Het belooft weer een seizoen vol solo-optredens, duetten en groepsacts te worden. Wij kunnen niet wachten!

Nieuwe karakters

Ook dit seizoen staan er weer gloednieuwe karakters klaar. De Bekende Nederlanders zijn namelijk gehuld in de meest indrukwekkende pakken. Dit seizoen maken we kennis met vijftien splinternieuwe karakters: Bijenkoningin, Teddybeer, Joker, Krab, Flamingo, Olifant, Ridder, Paard, Kikker, Tijger, Panda, Heks, Pinguïn, Mummie en Zeemeermin. Bekijk de foto’s hieronder. Heb jij al enig idee wie dit zijn? Naast professionele zangers of zangeressen, kunnen het ook acteurs, presentatoren of sporters zijn. Tijdens de show komen er hints voorbij en breekt het panel hun hoofd over wie er in welk pak zit.

Vertrouwde gezichten

Hoewel we nog geen idee hebben welke Bekende Nederlanders er schuilgaan achter deze nieuwe karakters, zijn er óók een aantal vertrouwde gezichten te zien in het programma. Ruben Nicolai neemt de presentatie op zich, en Gerard Joling & Buddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver zitten weer in het panel. In de eerste drie shows worden steeds vijf nieuwe karakters geïntroduceerd, waarvan er eentje zich aan het einde van de aflevering zal moeten onthullen. Ook zijn er dit seizoen weer een aantal keer bijzondere en eenmalige gemaskerde gastoptredens te zien, waarbij het masker dezelfde aflevering nog afgaat. Spannend!

The Masked Singer is vanaf vrijdag 4 november om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Lees ook:

Bron en beeld: The Masked Singer/RTL