Zien: Frans Duijts showt beachbody op vakantie

Frans Duijts

De zanger is flink afgevallen

Frans Duijts geniet momenteel van een welverdiende vakantie met zijn gezin. De zanger is afgereisd naar het zonovergoten Kroatië om even helemaal tot rust te komen. Alhoewel, rust… Frans is blijkbaar ook wel te porren voor een sportieve activiteit. 

Suppen

Heerlijke wentelteefjes, leuke stadjes, de Kroatische natuur en kiekjes met vrouw en dochter: op Instagram neemt Frans Duijts ons helemaal mee op zijn vakantie. De zanger laat daarbij zien dat hij niet alleen maar op het strand ligt met een cocktail in zijn hand, hij is ook nog eens sportief bezig. Zo deelt Frans een filmpje waarop hij aan het suppen is. “Ja ja het gaat steeds een heel klein beetje beter!”, schrijft hij bij de video.

Op de video zien we Frans soepel voorbij suppen op het prachtige helderblauwe water. En dat vinden zijn fans geweldig om te zien. “Ziet er super uit Frans, ik doe het je niet na”, reageert een volger op Instagram. “Jij doet het beter dan ik….”, stelt een ander. “De volhouder wint”, “Oefening baart kunst” en “Goed bezig”, klinkt het verder onder de video.

Beachbody

Dat het suppen de zanger goed afgaat is niet het enige dat ons opvalt. Frans is namelijk ontzettend veel afgevallen, en laat dan ook vol trots zijn kersverse beachbody zien. Begin vorig jaar deelde de zanger dat hij maar liefst veertig kilo is afgevallen. Een hele prestatie! En dat mag je dan ook vol trots laten zien op vakantie natuurlijk. Ziet er goed uit, Frans!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frans Duijts (@fransduijts.official)

Lees ook: Gesprek tussen Frans Duijts en dochter zorgt voor veel discussie

Bron: Instagram @fransduijts.official, Shownieuws | Beeld: BrunoPress