Zien: Glennis Grace staat samen met zoon op het podium

Moeder en zoon zongen samen een nummer van Bob Marley

Het is nog maar een paar maanden geleden dat Glennis Grace en haar 15-jarige zoon een paar nachten in de cel doorbrachten na het Jumbo-incident. Dat lijken de twee echter alweer vergeten te zijn, want gisteravond stonden ze samen op het podium tijdens een van Glennis’ optredens. 

Samen optreden

Glennis Grace gaat duidelijk weer verder met haar leven. De zangeres is namelijk bezig met een reeks optredens door het hele land. Gisteravond had ze een wel heel bijzondere gast uitgenodigd, namelijk haar zoon Anthony. Ze zongen, heel toepasselijk, het nummer Everything’s gonna be alright van Bob Marley. De titel van het nummer slaat natuurlijk op het supermarktvoorval begin dit jaar. Dat lijken de twee tijden het optreden echter even te zijn vergeten, want ze gaan samen los op het podium en worden beloond met een daverend applaus. RTL Boulevard heeft beelden van het optreden bemachtigd, die kun je hier bekijken.

Jumbo-incident

Begin dit jaar kwamen Glennis Grace en haar zoon in opspraak na een incident in een Amsterdamse Jumbo. Glennis en haar 15-jarige zoon werden aangehouden na een geweldsincident in een supermarkt aan de Westerstraat. Eerder die dag zou er ruzie zijn ontstaan tussen de zoon van Glennis en supermarktmedewerkers. De zoon was in de supermarkt aan het roken en zou hardhandig de winkel zijn uitgezet. Daarop kwam de zangeres later die avond – samen met een groep bekenden – verhaal halen bij de supermarktmedewerkers. Dit resulteerde uiteindelijk in een vechtpartij, waarop Glennis werd opgepakt voor mishandeling en bedreiging. De twee werden opgepakt en brachten drie nachten door in de cel.

Inmiddels zijn de twee weer op vrije voeten en heeft Glennis haar excuses aangeboden voor het incident.

Lees ook: Glennis Grace over supermarktincident: ‘Heb het nog niet verwerkt’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress