Zien: Jan Dulles deelt te schattige foto van dochtertje Lina

Jan Dulles

De kleine meid groeit als kool

Hij kan ein-de-lijk weer volop optreden met de 3J’s, maar zijn gezin staat nog altijd met stip op nummer één. Dat laat Jan Dulles dan ook graag zien op Instagram. De zanger deelt regelmatig kiekjes van zijn, of met, zijn kinderen, waaronder van de kleine Lina. 

Derde kindje

In november 2021 werden Jan Dulles en zijn vriendin Caroline Mol de trotse ouders van hun derde kindje. Een meisje, dat de prachtige naam Lina kreeg. De zanger laat op social media maar wat graag zien hoe trots hij is op zijn kleine meid, want er komen regelmatig lieve foto’s voorbij. “Wéér geen woorden voor”, schrijft hij bij het meest recente kiekje van de kleine meid. En dat snappen wij wel, want Lina groeit als kool en is ontzettend schattig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

Knap meisje

Deze fantastische foto kan niet alleen rekenen op een heleboel likes, volgers van Jan laten ook massaal lieve reacties achter. “Ze lijkt wel een pop!” reageert iemand. Een ander schrijft: “Prachtige meid met pit, dat is haar nu al aan te zien. Daar ga je nog vaak zonder woorden bij zitten pa!” “Och wat een plaatje”, “Ongelooflijk knap meisje” en “Wat is het toch een vrolijk kind, lacht altijd!”, klinkt het verder in de reacties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

Moeilijke tijd

De kleine, vrolijke Lina is letterlijk en figuurlijk een lichtpuntje voor Jan en Caroline. De twee hebben namelijk een hele moeilijke tijd achter de rug. Eerder werden ze ouders van zoontje James (3) en dochtertje Donna. Eind 2020 sloeg het noodlot toe en overleed de kleine Donna door complicaties die voortkwamen uit een scheurtje in haar middenrif. Het meisje was toen pas drie maanden oud. “Het verlies blijft een trauma dat nooit meer weggaat”, zei de zanger hier eerder over.

Lees ook: Jan Dulles gedenkt sterfdag dochtertje Donna: ‘Waarom moest ons dit overkomen’

Bron: Instagram @dullesofficial, Vriendin | Beeld: Brunopress 

Array