Zo zien de kinderen van Meryl Streep eruit

Meryl Streep

Ze lijken allemaal op hun moeder

De 70-jarige Meryl Streep staat bekend als de beste actrice van haar generatie. De Amerikaanse actrice schitterde in tig films en series en sleepte diverse prestigieuze awards in de wacht. Naast actrice is Meryl ook een echtgenote en moeder van vier volwassen kinderen. Ze traden allemaal in hun moeders voetsporen.

De appel valt niet ver van de boom.

Carrière

Dat Meryl een glansrijke carrière als actrice heeft opgebouwd is nog een understatement. Meryl maakte haar theaterdebuut in 1975 in het stuk Trelawny of the Wells. Een jaar later sleepte ze hiervoor al meteen een Tony Award in de wacht. Niet veel later maakte de actrice haar filmdebuut in Julia. In 1978 was ze te zien in de mini-serie Holocaust waarvoor ze een Emmy won. Dit was het begin van het immens grote succes van Meryl. Tot nu toe werd ze genomineerd voor 31 Golden Globes, waarvan ze er acht won. Bovendien scoorde ze ook 21 Oscar-nominaties, drie keer mocht ze een gouden beeldje mee naar huis nemen. Hoewel Meryl maar wat trots moet zijn op deze prestaties, is haar familie toch wel haar grootste pronkstuk.

Huwelijk

Hoewel Meryl door haar werk continu in de spotlights staat, hield ze haar liefdesleven erg privé. In 1976 ontmoette Meryl de Amerikaanse film- en toneelacteur John Cazale toen ze samen op de planken stonden in Shakespeare-productie Measure for Measure. De twee kregen een relatie, maar hun liefdesgeluk was van korte duur. In 1997 kreeg John de diagnose longkanker. Ondanks zijn ziekte bleef hij doorgaan met acteren. Hij was voor het laatst – samen met Meryl – te zien in de film The Deer Hunter. De twee waren inmiddels verloofd. Net na de opnames van de film blies John zijn laatste adem uit. Hij overleed op 42-jarige leeftijd. Hoewel Meryl moeite had om over de dood van John heen te komen, gaf ze zes maanden later het jawoord aan beeldhouwkunstenaar Don Gummer. De tortelduifjes stapten in 1987 in het huwelijksbootje en zijn nog altijd bij elkaar. De twee kregen samen vier kinderen: één zoon en drie dochters.

Henry Gummer

Henry Wolfe Gummer kwam op 13 november 1979 ter wereld en is het oudste kind van Meryl. Hij is werkzaam als songwriter, zanger en acteur. Kinderen van celebrity’s kunnen door de faam van hun ouders weleens naast hun schoenen gaan lopen, maar dat geldt niet voor Henry. Zo wordt hij – als kind van een celebrity geprezen om zijn nuchtere en bescheiden houding. Van welke films je Henry kunt herkennen? Hij was onder andere te zien in Lying en The Wait. Ook had hij een kleine rol in de film The Good Sheppard. Een aantal nummers van Henry werden ook in films gebruikt. Zo waren onder andere de nummers Stop the Train en For the Turnstiles te horen in twee film waar zijn moeder in speelde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My baby, Louisa and Henry ??? #beautiful #MerylStreep #louisagummer #henrywolfegummer

Een bericht gedeeld door Meryl Streep Paraguay???? (@meryl.s_paraguay) op

Bekijk op de volgende pagina hoe de dochters van Meryl Streep eruitzien.

Pagina 1/2