Zien: dit is de knappe vriend van Gordon

Gordon heeft sinds kort een relatie met de 24-jarige Jeffrey

Gordon heeft een turbulente periode achter de rug, maar het geluk lacht hem eindelijk weer toe. De zanger is namelijk sinds een tijdje dolverliefd op de 24-jarige Jeffrey. De tortelduifjes bevestigden begin augustus hun relatie en plaatsen sindsdien regelmatig lieve foto’s samen. Benieuwd hoe de knappe vriend van Gordon eruitziet? Kijk dan snel mee. 

Jij en ik

Gordon verhuisde vorige week naar het zonovergoten Dubai en nieuwe vlam Jeffrey ging met hem mee. “Als je dan toch besluit in het diepe te springen, dan liever samen. Vanaf nu jij en ik schat,” schreef de zanger eerder al bij een paar kiekjes van hem en zijn lover. De tv-ster zou naar Dubai zijn vertrokken om de inrichting van woonhuizen en hotels te verzorgen.

Benieuwd hoe Jeffrey, de nieuwe vlam van Gordon, eruitziet? Wij verzamelden wat knappe kiekjes van hem.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jeffrey de Visser (@jeffreydevisser)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jeffrey de Visser (@jeffreydevisser)

Dubai

Over zijn nieuwe leven in Dubai doet Gordon ook een boekje open: “Mijn leven in Nederland is Gordon de artiest. Daar ga ik iets heel anders beginnen.” Overigens hoeven we de zanger nog niet helemaal te missen. “Volgende maand oktober ben ik weg. Dan woon ik in Dubai, maar dan werk ik nog wel in Nederland.” Zo is Gordon nog op de buis te zien als jurylid in K2 zoekt K3, waar hij samen met Samantha Steenwijk voor heel wat hilariteit zorgt.

Lees ook: Gordon bevestigt relatie met 24-jarige student Jeffrey

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress