Zien: KRO-NCRV neemt afscheid van de Buddenbruckjes uit Een Huis Vol

een huis vol

‘Het was een mooie tijd’, aldus de KRO-NCRV

Onlangs werd bekendgemaakt dat de familie Buddenbruck in het komende seizoen van Een Huis Vol niet meer te zien is. KRO-NCRV vervangt de Buddenbruckjes door een nieuwe familie, maar neemt nog wél passend afscheid van de familie waar we negen seizoenen van hebben genoten.

Familie-switch

Vorige week gaf de KRO-NCRV eindelijk duidelijkheid over de reden achter het vertrek van de Buddenbruckjes in Een Huis Vol. Hoewel ze negen seizoenen hebben genoten van de gebeurtenissen in het leven van de familie, vond de omroep het simpelweg tijd voor een switch van families in het programma. “Thaila en de rest van de Buddenbruckjes doen al heel lang mee aan het programma, op een gegeven moment is het dan gewoon tijd voor een nieuw gezin”, aldus de woordvoerder.

Afscheidsvideo

Om de familie Buddenbruck te bedanken voor de afgelopen tijd, neemt de KRO-NCRV nu op een bijzonder manier afscheid van hen. Op Instagram plaatst de omroep een video van allerlei mooie momenten uit de afgelopen seizoen die achter elkaar zijn gezet. “Na negen seizoenen nemen wij in Een huis vol afscheid van de familie Buddenbruck uit Duitsland”, schrijft de KRO-NCRV erbij. “We hebben de afgelopen jaren mee mogen kijken met de meest bijzondere momenten; van geboortes tot bruiloften. Het was een mooie tijd. Bedankt familie Buddenbruck!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv)

Positief

Eerder reageerden de Buddenbruckjes zelf al op hun vertrek uit het programma. En hoewel ze het erg jammer vinden dat ze in het komende seizoen niet meer te zien zijn, bekijken ze het positief. “Aan de andere kant is het wel even fijn zonder camera’s”, stelt de familie.

Lees ook: Wat leuk! Een Huis Vol-gezinnen beantwoorden kijkersvragen

Bron: Love Reality | Beeld: Een Huis Vol, Instagram @kro.ncrv