Zien! MAFS-Bastiaan verschijnt met zijn nieuwe liefde op TikTok

Bastiaan

Wat een lieve kiekjes!

Helaas liep Bastiaan’s avontuur in Married at First Sight niet geheel goed af. Hij vond namelijk niet de liefde bij Suzanne, en de twee besloten te scheiden. Gelukkig bracht het programma wel wat anders met zich mee, namelijk een nieuwe liefde. De hele wereld mag dit dan ook weten, Bastiaan deelt namelijk de leukste kiekjes met zijn nieuwe liefde op TikTok.

Nieuwe vlam

Helaas vond Bastiaan de liefde niet bij Suzanne, maar brachten de opnames hem wel iets anders moois. Na zijn deelname kwam hij opnieuw in contact met een oude bekende, met wie hij zo’n vier jaar geleden al eens op date zou gaan. Maar helaas kwam het er nooit echt van. Maar toen Bastiaan ineens opdook in MAFS, realiseerde zijn potentiële date zich dat hij tóch wel een leuke vent is!

TikTok

Geluk bij een ongeluk dus, dat het experiment niet uitpakte zoals Bastiaan had gehoopt. De vrouw trok de stoute schoenen aan en besloot weer contact te zoeken met Bastiaan. De twee gingen alsnog op date en al snel bleek daar wél een vonk over te slaan, zoals te zien is in de video op zijn TikTok. Lief!

@buurman_bastiaan

? HDP – Richell

De video op het TikTok-account van Bastiaan is een collage van het verliefde stel. En wat zien ze er gelukkig uit.

Ook Bastiaans volgers is de goede match niet onopgemerkt gebleven. “Super leuk dit ? Heel veel geluk en liefde saampjes?”, klinkt het in de comments. “Wat leuk zeg? en wat is ze knap! Meer dan gegund ???”, schrijft een ander. Het is duidelijk dat iedereen hem de liefde gunt nadat het MAFS-avontuur anders uitpakte dat gehoopt: “aaaaah ik had het zo met je te doen! heel veel geluk saampjes?”, klinkt het verder. Eind goed, al goed!

Lees ook: Fan van Boer zoekt Vrouw? Dan vind je dít nieuwe programma ongetwijfeld ook leuk

Bron: Love Reality, Grazia | Beeld: Videostill Married at First Sight