Zien: dit is het nieuwe huis van Rogier Smit

Het nieuwe huis van de tv-stylist is allesbehalve bescheiden

Het leven lacht Rogier Smit weer toe. Na de heftige relatiebreuk met Frank Jansen heeft Rogier de liefde weer gevonden én zou hij samen met zijn nieuwe vriend een huis in Friesland hebben gekocht. En zoals verwacht is dat allesbehalve een bescheiden stulpje. 

Nieuw huis

“Heb een nieuw huis. Ziek groot”, laat Rogier weten aan Shownieuws. “Mijn leven is weer op de rit. Een nieuwe liefde, een nieuw huis.” Shownieuws wist enkele foto’s van het nieuwe Friese stulpje van Rogier en boyfriend Marco te bemachtigen. Die bekijk je HIER.

Friesland

Friesland is geen onbekend terrein voor de tv-stylist. Rogier woont namelijk sinds afgelopen zomer al in de noordelijke provincie. Volgens Story woonde hij daar eerder in een vakantiebungalow. Een insider liet aan het weekblad weten dat Rogier uit zijn appartement in Den Haag was vertrokken, omdat zijn huurcontract afliep. Aangezien de tv-stylist anders voor twee jaar zou moeten verlengen, besloot hij af te zien van verlenging en vertrok hij naar Friesland. “Ik heb hem getipt over het bungalowpark, waarvan de eigenaar een vriend van mij is. Het leek me wel even lekker voor Rogier en zijn hond Brownie om er tussenuit te zijn. Hij vindt het geweldig met al die ruimte en dat groen om zich heen. Ik heb niet het idee dat hij heel snel weg wil”, liet de insider weten aan Story.

Lees ook: Katja Schuurman verbaast volgers met foto van dochter: ‘Ze lijkt wel tien jaar ouder’

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress