Zien: dit is de nieuwe maître in First Dates

maître

Gastheer Sergio is niet langer te zien in het datingprogramma

Gasten in het First Dates-restaurant werden altijd warm onthaald door maître Sergio Yvent. De goedlachse gastheer heeft echter afscheid genomen van het programma en zal kandidaten niet langer verwelkomen. Zijn taken worden overgenomen door Danice Dest. Wij stellen de nieuwe gastdame aan jullie voor. 

First Dates

In First Dates gaan mensen met elkaar op date, zonder dat ze van tevoren weten met wie. Het kersverse stel gaat met elkaar uit eten in het First Dates-restaurant, waarna ze mogen beslissen of er een tweede afspraakje in zit. Dit leidt soms tot mooie liefdesverhalen, maar veel vaker tot ongemakkelijke situaties. De kandidaten worden altijd ontvangen door maître Sergio en halen vervolgens een drankje aan de bar bij barman Viktor, voordat hun blind date begint. Binnenkort worden de vrijgezellen echter door een nieuw gezicht verwelkomd.

Nieuwe maître

Denice Dest heeft de eer om het stokje van Sergio over te nemen. De vrolijke gastvrouw was ooit door bitch bij nachtclubs, maar gaat nu samen met Victor een restaurant runnen. “Toen ik gebeld werd met de mededeling dat ik het geworden was, heb ik staan dansen in de regen op mijn balkon”, vertelt Denice op het Instagramaccount van First Dates. De gloednieuwe maître wil iedereen een warm welkom te geven: “Want ik vind het nogal wat. Het is echt super stoer dat ze dit doen, dat ze voor het oog van iedereen op zoek gaan naar de liefde en zich kwetsbaar opstellen tegenover iemand die ze helemaal niet kennen. Dus het minste wat ik kan doen is dat ik liefde voor hen heb.”

Theatershow

Sergio verdwijnt echter niet helemaal uit de spotlights. Hij gaat samen met Jim Bakkum een theatershow doen. Hierdoor kon hij het programma niet langer combineren en neemt hij afscheid. Vanaf maandag 7 februari schittert Denice als maître in het datingprogramma. Wij zitten voor de buis!

Lees ook: Meest gênante betaalmoment in First Dates ooit: ‘Ik vind splitten walgelijk’

Bron: Shownieuws, Instagram First Dates | Beeld: BNNVARA (Annemieke van der Togt)