Zien: dit is de nieuwe vriendin van B&B Vol Liefde-Vincent

vincent

De twee delen een zoetsappig kiekje op Instagram

Tijdens zijn deelname aan B&B Vol Liefde leek het er even op dat Vincent zijn hart had verloren aan Monique, maar helaas kregen de twee geen relatie. Heel lang vrijgezel bleef Vincent echter niet. Op Instagram deelt hij namelijk een foto met zijn kersverse vriendin! 

Al een tijdje samen

Al eerder liet Vincent in gesprek met De Telegraaf weten dat hij een leuke dame had leren kennen. De twee zijn elkaar niet zomaar tegen het lijf gelopen, Vincent heeft de dame in kwestie mede door liefdesprogramma leren kennen. “Ze heeft me gezien in het programma”, wist hij te vertellen. De twee hadden zelfs voor het programma al even contact, maar toen gooide corona roet in het eten.

Langeafstandsrelatie

Al met al kwamen de twee weer in contact en bleek er toch wel een klik te zijn. “Toen uiteindelijk duidelijk werd dat het tussen mij en een van de vier kandidaten niets zou worden, hebben we weer contact met elkaar opgenomen”, vertelt hij. Van een verhuizing is echter nog geen sprake, de twee bezoeken elkaar af en toe in Italië en Nederland. “Zo gaan we samen uitzoeken of het wat kan worden.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vincent Huiting (@vincent_huiting)

Eindelijk op Instagram

Voor een lange tijd hielden Vincent en zijn nieuwe liefde, Jessica, de boel nog even geheim. Tot vandaag, want Vincent deelt een zoetsappig kiekje met zijn nieuwe vriendin op Instagram. “Ciao bella“, schrijft hij bij de foto. Wat een leuk stel!

Lees ook: Gwen uit B&B Vol Liefde deelt eerste foto met nieuwe vriend

Bron: Story, De Telegraaf | Beeld: B&B Vol Liefde