Zien: Sarah van Soelen deelt grappige foto’s uit kindertijd

sarah-van-soelen-kinderfoto

In de loop der jaren is er niet veel veranderd

Het was een tijdje stil, maar sinds kort kunnen we weer dagelijks meegenieten van het leven van Sarah van Soelen. Ze deelt regelmatig foto’s van haar extravagante leven op Instagram. Op haar Instagram Stories zien we momenteel vooral beelden voorbijkomen van de verbouwing van haar nieuwe huis. Ze heeft echter ook twee foto’s van vroeger gedeeld. Heel aandoenlijk!

Rondneuzen

Sarah bracht een bezoekje aan haar opa en oma. Daar besloot ze om oude fotoalbums open te slaan en naar foto’s van vroeger te kijken. Haar opa houdt die albums al sinds haar geboorte bij. “Te leuk om altijd terug te kijken!”, schrijft ze erbij. Wel valt haar iets op: “Bij 9/10 foto’s zit ik te eten… Ik ben dus echt niks veranderd”. Met twee smiley’s maakt ze duidelijk dat ze dat een tikkeltje ongemakkelijk, maar ook wel grappig vindt. De liefde voor lekkere hapjes zat er dus al vroeg in.

foto-kindertijd-sarah-van-soelen

Gevaar op de weg

Naast de eetfoto deelt Sarah een foto met haar broer op haar Instagram Stories. Ze is daar iets ouder dan op de eerste foto en zit in een buggy, waar meerdere tassen aan hangen. Achter de buggy staat haar broer, in een stoere houding met knalgele kleren aan. Bij de foto schrijft Sarah “They see me rollin’, they hatin'”, gevolgd door een aantal lachende smiley’s. Ook tagt ze haar broer in de foto. Hopelijk kan hij er net zo om lachen als zij.

Lees ook: Sarah van Soelen eerlijk over relatiepauze met André: ‘Er is geen ander’

Bron: Instagram Sarah van Soelen | Beeld: BrunoPress, Instagram Sarah van Soelen