Zien: zo zag Patricia Paay er vroeger uit

Patricia Paay vroeger

Zou jij haar nog herkennen?

Wie kent Patricia Paay nou niet? We kennen de BN’er niet anders dan met blonde lokken en een brede glimlach. Ook vroeger had de presentatrice die aanstekelijke smile al, maar ze ging toen wel met een heel andere coupe door het leven.

Zangeres

Patricia verwierf faam in 1967 als zangeres. Ze timmerde al een tijdje aan de weg als zangeres, maar brak door met haar derde single Je bent niet hip. Sindsdien is ze niet meer weggeweest uit de Nederlandse showbizzwereld en mag ze zichzelf inmiddels zangeres, muzikant, presentatrice, actrice en professioneel jurylid noemen.

Carrière

Hoewel La Paay niet meer in de studio staat, zit ze zeker niet stil. Zo was ze vorig jaar nog samen met Famke Louise te zien in het programma Ali B op volle toeren. Daarin bewees ze maar weer dat ze nog steeds over een gouden keeltje beschikt, want ze bracht toen de jazz-versie van Famkes nummer Op me monnie ten gehore. Ook was de inmiddels 72-jarige onlangs nog te zien in de Netflix-hit Just Say Yes.

Hoewel Patricia al jaren een blonde coupe heeft, ging ze in haar jongere jaren als brunette door het leven. Enne, wij moeten toegeven: zowel blonde als bruine lokken staan Patricia geweldig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Wow!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Lees ook: Hierom zien we geen dronken kandidaten bij First Dates

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, Brunopress