Zien: zo ziet de achtling van ‘Octomom’ er nu uit

octomom

Nadya Suleman beviel van een achtling en kreeg toen de bijnaam Octomom

Nadya Suleman beviel in 2009 van maar liefst acht kinderen. De moeder kreeg toentertijd de bijnaam Octomom. Inmiddels is haar kroost al flink wat jaren ouder. Op Instagram deelt de moeder hoe het nu met haar achtling gaat.

Achtling

De achtling van Octomom is de enige achtling die geboren is in Amerika waarvan alle kinderen zijn blijven leven. Voor dat Nadya de achtling kreeg, was ze al alleenstaande moeder van zes kinderen. “Woorden kunnen niet omschrijven hoe dankbaar ik ben om jullie moeder te zijn. Jullie zijn mijn wonderen, mijn engeltjes, en ik zal van jullie houden met mijn hele hart, voor altijd. Fijne elfde verjaardag Noah, Maliyah, Nariyah, Isaiah, Jeremiah, Jonah, Josiah, en Makai”, schreef de moeder bij een van de foto’s van haar kinderen op Instagram.

Media aandacht

Na de geboorte van de kinderen werd Nadya bekend in de media. Dit was in eerste instantie vanwege het medische debat rondom de praktijken van haar fertiliteitsarts. De arts plaatste na een IFV-behandeling twaalf embryo’s terug, waaruit dus acht kindjes zijn geboren. De arts raakte hierdoor zijn bevoegdheid kwijt. Nadat ze op televisie had verteld dat ze in de bijstand zat, werd ze bedreigd en werd haar auto vernield. De Octomom kwam later weer in de media vanwege haar werk als stripper en pornoactrice.

Benieuwd hoe de kinderen er nu uit zien? Je bekijkt het hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Solomon Family (@nataliesuleman)

Lees ook: Man fotografeert zwangere vrouw en spot iets bijzonders op de achtergrond
Bron: Grazia | Beeld: Videostill