Zien: zo ziet zangeres Sita er tegenwoordig uit

De zangeres is inmiddels moeder van een dochtertje

Je kent haar misschien nog wel van hits als Happy en Lopen op het water met Marco Borsato: we hebben het natuurlijk over Sita Vermeulen. De zangeres brak in 2001 door met de band K-otic, maar ging al snel solo verder. Hoe gaat het ruim twintig jaar later met Sita? 

K-otic

Het is alweer 21 jaar geleden dat Sita op 21-jarige leeftijd meedeed aan het zangprogramma Starmaker. Samen met andere deelnemers werd vervolgens de band K-otic gevormd. Het eerste nummer dat de groep uitbracht was Damn (I think I love you). Ook I was made to love you, een duet tussen Sita en K-otic-lid Bart Voncken, kwam uit als single. Deze nummers waren meteen een groot succes in de Nederlandse hitlijsten.

Sita maakte echter niet lang deel uit van de muziekgroep. In december 2001 ging de zangeres solo verder, en met succes! Met nummers als Happy, Lopen op het water, Hello en Selfish wist ze de Nederlandse muzieklijsten te veroveren. Ook in Frankrijk brak ze door, waar ze samen met de groep Kyo het nummer Le Chemin uitbracht. Dit nummer werd door een Franse radiozender zelfs uitgeroepen tot het beste Franstalige lied van 2003.

Televisiewereld

Later kwam Sita’s zangcarrière op een lager pitje te staan en richtte ze zich meer op haar televisiecarrière. Zo presenteerde ze het programma Jetix Max op Jetix en werd ze later het gezicht van Disney Channel in Nederland. Hier presenteerde ze samen met de Vlaming Dean Delannoit het programma My Camp Rock. Ook deed ze mee aan het tweede seizoen van Sterren dansen op het ijs, dat ze zelfs wist te winnen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SITA VERMEULEN (@sitavermeulen)

Musicals

Hoewel het al een tijdje geleden is dat we Sita’s naam in de Nederlandse hitlijsten voorbij hebben zien komen, heeft de zangeres bepaald niet stilgezeten. Ze speelt namelijk volop in musicals en heeft al behoorlijk wat bijzondere titels achter haar naam staan. Zo speelde ze onder andere in Assepoester, De Kleine Zeemeermin en Doornroosje. Momenteel vertolkt ze de rol van Belle in Belle en het Beest, zo zien we op haar Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SITA VERMEULEN (@sitavermeulen)

Klein gezin

Ook op privégebied gaat het Sita voor de wind. Samen met haar partner Daniël verwelkomde zij in september 2020 dochtertje Bobbie, die inmiddels bijna twee jaar oud is. Op Instagram deelt de zangeres regelmatig lieve kiekjes van haar kleine gezinnetje. Aandoenlijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SITA VERMEULEN (@sitavermeulen)

Lees ook: Zien: zo ziet de partner van radio-dj Wietze de Jager eruit

Bron: Instagram @sitavermeulen | Beeld: BrunoPress