Zin in: vandaag begint het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast

bed&breakfast

Wij nemen vanavond sowieso plaats voor de buis

Leuk nieuws voor alle fans van het programma Bed & Breakfast bij Omroep MAX: er komt een nieuw seizoen! Acht weken lang kunnen we op de vrijdagavond weer genieten van de prachtigste kamers en de kleine ergernissen.

Heerlijk kritisch

Vanaf vandaag kunnen we weer genieten van B&B-eigenaren die elkaars paleisjes de hemel in prijzen of juist helemaal afkraken. Iedere aflevering gaan er drie stellen een nachtje in elkaars B&B logeren. Elk stel probeert het de andere twee stellen zo goed mogelijk naar de zin te maken, terwijl de gasten hun verblijf mogen beoordelen. Er vindt ook elke aflevering een groepsuitje naar een bezienswaardigheid in de buurt plaats. Na afloop bepalen de gasten wat ze hun verblijf waard vonden. Het levert altijd leuke situaties en grappige ergernissen op. Een loshangend haakje, een gordijn in een ‘vreemde’ kleur of een verkeerd model wc-pot: in het programma Bed & Breakfast wordt nét iets kritischer naar de inrichting gekeken dan normaal.

Bijzondere taferelen

Het nieuwe seizoen klinkt veelbelovend: er komen onder andere een kasteel, een pipowagen en een oude kerk voorbij. Ook is er een verblijf op het water, een verbouwde stal en boomhut. In de eerste aflevering zien we onder andere de B&B van Reinie en Jos in Noord-Brabant, waar twee alpaca’s bij rondlopen.

Bed & Breakfast is tot 27 mei elke vrijdag te zien op NPO 1, om 20.30 uur. Wij zitten zeker weten voor de buis vanavond!

Lees ook: Geschokte reacties op nieuwe aflevering Mr. Frank Visser doet uitspraak

Bron: Omroep MAX, RTL Boulevard | Beeld: Beeldbank Omroep MAX