Zingende politieagent gaat viraal met fantastische cover van Queen

politieagent cover Queen

De 28-jarige politieagent Thijs is een hit op social media

Een bijzondere cover van de Queen-klassieker Don’t Stop me Now gaat viraal op social media. Het is niemand minder dan de Nederlandse politieagent Thijs Roseboom. Zijn collega filmde hem tijdens een ronde door Apeldoorn. De politieagent zingt uit volle borst mee met het bekende nummer van Queen en dat levert hem de nodige complimenten op. Inmiddels is de video in een paar dagen tijd al ruim een half miljoen keer bekeken. “Ik kan het nog steeds niet geloven”, vertelt Thijs aan het AD.

Cover van Queen

Thijs reed samen met zijn collega op een zonnige dag patrouille om te controleren of de inwoners van Apeldoorn zich wel aan de corona-maatregelen hielden. Gelukkig hoefden de mannen nauwelijks in te grijpen en lijken veel Nederlanders gehoor te geven aan de corona-maatregelen. Daarom was er tussentijds ruimte voor wat vermaak en legde de collega van Thijs hem vast op camera terwijl hij meezong met het nummer Don’t Stop me Now van Queen. Zonder moeite lijkt de jonge politieagent met gemak alle noten te halen. Door zijn loepzuivere cover, dat gedeeld werd op de nieuwe social media-app TikTok, ging de video binnen mum van tijd viral. Politie Maastricht postte vlak daarna de video ook op Facebook waar de video ook al veel geliked en gedeeld is. 

Zingende politieagent

Inmiddels is de video al door duizenden mensen bekeken en gedeeld. Echter blijkt dat politieman Thijs geen onbekende is in de muziekwereld. De zingende politieagent deed enkele jaren geleden mee aan de talentenjacht Idols, maar haalde helaas de finale net niet. Tegenwoordig zingt Thijs naast zijn werk als politieman ook in de coverband Seven Days Music. Jaarlijks spelen ze op vele festivals in Nederland.

Bekijk hieronder de cover van Queen door politieman Thijs:

Begin de dag met een ????#staysafe #staypositive #samensterktegencorona ?? #politiemaastricht ^RC^.Credits: ?@thinblueline_netherlands #queen #song #politie #positivevibes

Geplaatst door Politie Maastricht op Maandag 6 april 2020

Lees ook: Kijkers zijn weg van Britt Dekker in haar nieuwe programma Britts Gouwe Ouwe

Bron: AD | Beeld: Videostill